ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εργάζονταν παράνομα σε εστιατόριο στην Πάφο - Συνελήφθησαν γυναίκες 61 και 31 ετών

Εργάζονταν παράνομα σε εστιατόριο στην Πάφο - Συνελήφθησαν γυναίκες 61 και 31 ετών

Συνελήφθησαν χθες, κατά τη διάρκεια ελέγχου από μέλη της Αστυνομίας σε υποστατικό στην Πάφο όπου εργάζονταν παράνομα, δύο γυναίκες ηλικίας 61 και 31 ετών, οι οποίες όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, εξασφάλισαν την εργοδότηση τους στο υποστατικό, παρουσιάζοντας έγγραφα ταυτότητας με στοιχεία άλλα από τα πραγματικά τους στοιχεία. Οι δύο ύποπτες τέθηκαν υπό κράτηση, με το ΤΑΕ Πάφου να διερευνά την υπόθεση.

Οι δύο ύποπτες, εντοπίστηκαν να εργάζονται σε εστιατόριο στην Πάφο, κατά τη διάρκεια ελέγχου από μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης – ΥΑΜ Πάφου. Κατά τον έλεγχο διαφάνηκε ότι, οι δύο ύποπτες εξασφάλισαν την εργοδότηση τους στο υποστατικό, αφού παρουσίασαν αντίγραφα ελληνικών εγγράφων ταυτότητας, τα οποία κατατέθηκαν και στις Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας, τα στοιχεία στα έγγραφα ταυτότητας που αυτές είχαν παρουσιάσει, δεν είναι τα πραγματικά τους στοιχεία.

Από τις εξετάσεις που διενήργησαν τα μέλη της ΥΑΜ Πάφου, διαπιστώθηκε ότι η 61χρονη, υπήκοος τρίτης χώρας, εισήλθε παράνομα στη Δημοκρατία τον περασμένο Μάϊο, ενώ η 31χρονη, επίσης υπήκοος τρίτης χώρας, αφίχθηκε τον Ιούλιο στη Δημοκρατία με άδεια εισόδου ως επισκέπτης, με ισχύ μέχρι τις 26 Ιουλίου. Οι δύο τους παρέμεναν παράνομα στη Δημοκρατία.

Οι 61χρονη και 31χρονη συνελήφθησαν από τα μέλη της Αστυνομίας, για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης παραμονής στη Δημοκρατία και της παράνομης απασχόλησης, ενώ στη συνέχεια συνελήφθησαν και με δικαστικά εντάλματα σύλληψης, από μέλη του ΤΑΕ Πάφου, για σκοπούς διερεύνησης και υπόθεσης πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας, και εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top