ΔΙΕΘΝΗ

Άγρια δολοφονία στις ΗΠΑ - Ηλικιωμένος τεμάχισε το σώμα της γυναίκας του, και το μοίρασε σε βαλίτσες και σακούλες

Άγρια δολοφονία στις ΗΠΑ - Ηλικιωμένος τεμάχισε το σώμα της γυναίκας του, και το μοίρασε σε βαλίτσες και σακούλες

Ένας 78χρονος άνδρας από τη Φλόριντα συνελήφθη καθώς φέρεται να δολοφόνησε την επί 15 χρόνια σύζυγό του. Μετά τη δολοφονία στην προσπάθειά του να εξαφανίσει τα ίχνη του εγκλήματος, τεμάχισε το πτώμα της και το μοίρασε σε βαλίτσες και σακούλες.

Στον William Lowe Jr. απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού και κακοποίηση πτώματος για τον θάνατο της 80χρονης συζύγου του Aydil Barbosa Fontes, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η αστυνομία βρήκε για πρώτη φορά μια βαλίτσα με ανθρώπινα λείψανα στις 21 Ιουλίου. Λίγο αργότερα βρέθηκαν άλλες δύο βαλίτσες, επίσης με ανθρώπινα λείψανα, σε κοντινή απόσταση.

Την επόμενη ημέρα, oι αρχές βρήκαν επιπλέον δύο σακούλες με ανθρώπινα μέλη.

Τον περασμένο μήνα, η αστυνομία ζήτησε τη βοήθεια των πολιτών για τον εντοπισμό του τότε μυστηριώδους θύματος. Τότε το θύμα είχε περιγραφεί ως γυναίκα ηλικίας μεταξύ 35 και 55 ετών, ισπανόφωνη ή λευκή.

Μέσα σε μία από τις βαλίτσες υπήρχε ένας κωδικός σάρωσης αεροπορικής εταιρείας που κατέληγε στο όνομα «A Barbosa Ontes», ένα γράμμα μακριά από το επώνυμο του θύματος «Fontes».

Πώς έφτασαν οι αρχές στον δράστη

Η άτυχη γυναίκα πυροβολήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι. Ο Lowe ούτε παραδέχτηκε ούτε αρνήθηκε ότι σκότωσε τη γυναίκα του, αλλά φέρεται να είπε στους ανακριτές τις ημέρες πριν από τη σύλληψή του ότι είχε ταξιδέψει στη Βραζιλία τρεις εβδομάδες νωρίτερα.

Ο ηλικιωμένος μπήκε στο κάδρο των ερευνών, αφού η αστυνομία εντόπισε πολλά βίντεο παρακολούθησης που τον έδειχναν να ενεργεί ύποπτα και να μπαίνει στο νερό στα σημεία όπου βρέθηκαν οι βαλίτσες.

Πολλοί μάρτυρες είπαν στους αστυνομικούς ότι παρατήρησαν ότι ένας νευρικός άντρας που ταίριαζε με την περιγραφή του Lowe, έκανε συχνές επισκέψεις στις περιοχές όπου ανακαλύφθηκαν οι βαλίτσες.

Τρεις άνδρες που εργάζονταν σε μια στέγη κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε η μία βαλίτσα είπαν ότι είδαν τον κατηγορούμενο να οδηγεί μέχρι την περιοχή, να βγαίνει από το αυτοκίνητό του και να σκαρφαλώνει στο τείχος για να έχει καλή θέα στη βαλίτσα.

«Γ…το», φέρεται να είπε ο Lowe πριν επιστρέψει στο αυτοκίνητό του. Μάρτυρες ισχυρίστηκαν ότι τον είδαν να επισκέπτεται την περιοχή τουλάχιστον πέντε φορές σε διάστημα τριών ημερών και ο κατηγορούμενος δολοφόνος επίσης φέρεται να παρακολουθούσε τις κινήσεις των αστυνομικών τουλάχιστον μία φορά καθώς ερευνούσαν τον τόπο του εγκλήματος.

Η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο διαμέρισμα του τη Δευτέρα, όπου φέρεται να εντόπισαν ίχνη με αίμα σε έξι δωμάτια.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top