LIFESTYLE

Κέλι Κλάρκσον: Άλλαξε τους στίχους του «Piece by Piece» μετά το διαζύγιό της

Κέλι Κλάρκσον: Άλλαξε τους στίχους του «Piece by Piece» μετά το διαζύγιό της

Η Κέλι Κλάρκσον έχει πληγωθεί μετά το διαζύγιο της με τον Μπράντον Μπλάκστοκ κι αυτό φαίνεται και από τη μουσική της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ερμήνευσε το επιτυχημένο της κομμάτι «Piece by Piece» στη συναυλία της στο Λας Βέγκας, όμως έκανε μερικές αλλαγές.

«Αυτό το τραγούδι ακουγόταν πολύ ελπιδοφόρο αρχικά, σωστά; Και μερικές φορές, το ελπιδοφόρο μετατρέπεται σε απελπιστικό», είπε πριν ξεκινήσει την ερμηνεία της.

Στην πρώτη εκδοχή του τραγουδιού, οι στίχοι λένε: «Κομμάτι κομμάτι με μάζεψε από το έδαφος, που εγκατέλειψες τα πράγματα, κομμάτι κομμάτι γέμισε τα κενά που άφησες μέσα μου, στα έξι μου χρόνια». «Ποτέ δεν φεύγει, ποτέ δεν ζητά χρήματα, νοιάζεται για εμένα, με αγαπά», συνεχίζει.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας της όμως, η Κέλι Κλάρκσον άλλαξε τους στίχους της και αντί να επαινεί τον πρώην σύζυγό της σε αυτούς, αναφέρεται στον εαυτό της. «Μόλις έφυγα, αμέσως μόλις ζήτησε χρήματα, με προσέχω, με φροντίζω, με νοιάζομαι, γιατί με αγαπώ», τραγούδησε. Μάλιστα, άλλαξε και τους στίχους που αναφέρονταν σε εκείνον ως πατέρα των παιδιών της.

«Ποτέ δεν θα τους αφήσω, όπως με άφησες, ποτέ δεν πρέπει να αναρωτηθούν την αξία τους, γιατί σε αντίθεση με εσένα, θα τους βάλω πρώτους. Εγώ ποτέ δεν θα φύγω, ποτέ δεν θα σπάσω τις καρδιές τους, φροντίζω την κατάσταση, όταν εσύ αφήνεις σημάδια, κομμάτι κομμάτι αποκατέστησα την πίστη μου ότι μια καρδιά μπορεί να χτυπά ακόμα κι όταν σπάει», έλεγαν οι νέοι της στίχοι.

Πηγή: protothema.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top