ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αιτήσεις για σπουδές εξ αποστάσεως στο ΑΠΚΥ έως τις 23 Αυγούστου

Αιτήσεις για σπουδές εξ αποστάσεως στο ΑΠΚΥ έως τις 23 Αυγούστου

Η περίοδος αιτήσεων για εξ αποστάσεως σπουδές στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) με έναρξη φοίτησης το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024 ολοκληρώνεται στις 23 Αυγούστου 2023.

Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου που εξέδωσε το ΑΠΚΥ, προσφέρονται τέσσερα (4) Προπτυχιακά και 20 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών στις Σχολές των Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, των Θετικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών και των Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης.

Σημειώνεται ότι με στόχο την προαγωγή της Διά Βίου Μάθησης, όλες οι Θεματικές Ενότητες (τα μαθήματα) αυτών των προγραμμάτων σπουδών προσφέρονται και ως ανεξάρτητες-αυτοτελείς, ώστε ο κάθε ενδιαφερόμενος να μπορεί να τις παρακολουθήσει χωρίς να απαιτείται φοίτηση σε ολοκληρωμένο πρόγραμμα.

Στο πλαίσιο αυτής της περιόδου αιτήσεων, οι νεοεισερχόμενοι φοιτητές και φοιτήτριες που θα ενταχθούν στο Πρόγραμμα Σπουδών που τους ενδιαφέρει, θα μπορούν να εγγραφούν μόνο σε Θεματικές Ενότητες (μαθήματα) του 1ου εξαμήνου σπουδών, στις οποίες υπάρχουν κενές θέσεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο στο +357 22411600 / 711 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected].

Προστίθεται ότι το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ), εξειδικευμένο στην ανοικτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση, καλύπτει τις εκπαιδευτικές ανάγκες όλων όσοι αναζητούν ευελιξία στις σπουδές τους χωρίς αποκλεισμούς και περιορισμούς. Οι φοιτητές έχουν την πολύτιμη δυνατότητα να σπουδάζουν από τον προσωπικό τους χώρο, στον δικό τους ρυθμό μάθησης, στον χρόνο που μπορούν να διαθέσουν λόγω των ποικίλων άλλων υποχρεώσεών τους.

Η υπερσύγχρονη Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης eClass, που είναι το κύριο εκπαιδευτικό μέσο, υποστηρίζει τελευταίας τεχνολογίας εφαρμογές διαδικτυακής διδασκαλίας και μάθησης, καθώς και ενσωματώνει εργαλεία σύγχρονης και ασύγχρονης επικοινωνίας και συνεργασίας. Στο ΑΠΚΥ, οι φοιτητές σπουδάζουν με καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας και μάθησης, με συνεχή και ουσιαστική αλληλεπίδραση με εγνωσμένου κύρους ακαδημαϊκό προσωπικό.

Το ΑΠΚΥ διατηρεί το κόστος φοίτησης ιδιαίτερα προσιτό και υποστηρίζει ομάδες φοιτητών και φοιτητριών με λιγότερες ευκαιρίες, όπως άνεργους, άτομα με ειδικές ανάγκες, πολύτεκνους, μονογονεϊκές οικογένειες κ.λπ., παρέχοντας σημαντικές μειώσεις διδάκτρων (από 10% έως πλήρη απαλλαγή), καταλήγει το δελτίο Τύπου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Σύσκεψη στο Προεδρικό: Ψάχνουν λύσεις για τους μετανάστες στη Χλώρακα - Τα γεγονότα που οδήγησαν στην «έκρηξη» της κατάστασης

Τα 30 χωριά της Κύπρου που κινδυνεύουν να εξαφανιστούν - Ποια είναι και πόσους κατοίκους έχουν

Κοντά σε νέο ρεκόρ αφίξεων τουριστών η Κύπρος - Ξεπέρασαν τα 2 εκατομμύρια το επτάμηνο - Οι 10 top αγορές

Με φειδώ και υπό προϋποθέσεις η δημιουργία νέων θέσεων στο Δημόσιο το 2024 - Τι θα γίνει με τους αορίστου χρόνου

«Βαρύ» πρόστιμο σε επτά κυνηγούς - Τους έπιασαν να κυνηγούν σε απαγορευμένες περιοχές

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top