LIKE ONLINE

Βίντεο που δείχνει πως παράγεται γνωστό παγωτό έχει προκαλέσει τρόμο στους χρήστες του διαδικτύου

Βίντεο που δείχνει πως παράγεται γνωστό παγωτό έχει προκαλέσει τρόμο στους χρήστες του διαδικτύου

Το βίντεο κέρδισε γρήγορα έδαφος, καθώς αποκάλυψε το συναρπαστικό αλλά και κάπως ανησυχητικό παρασκήνιο της δημιουργίας του παγωτού Twister.

Στη σφαίρα του viral περιεχομένου, ακόμη και το φαινομενικά αθώο μπορεί να πάρει μια απροσδόκητη τροπή. Το αγαπημένο κλασικό παγωτό Twister έγινε πρόσφατα αντικείμενο διαδικτυακής συζήτησης, αφού ένα βίντεο που παρουσιάζει τη διαδικασία παραγωγής του έγινε viral. Με πάνω από 3,2 εκατομμύρια προβολές και συνεχίζει να μετράει, αυτό το εντυπωσιακό κλιπ έχει προκαλέσει συζητήσεις σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, αφήνοντας τους θεατές σε κατάσταση ανάμεικτων συναισθημάτων.

 

 

Αρχικά μοιράστηκε στο X, την πλατφόρμα που ήταν γνωστή ως Twitter, το βίντεο κέρδισε γρήγορα έδαφος, καθώς αποκάλυψε το συναρπαστικό αλλά και κάπως ανησυχητικό παρασκήνιο της δημιουργίας του παγωτού Twister. Τα πλάνα αποκαλύπτουν το μαγευτικό ταξίδι του παγωτού που παίρνει μορφή στις εμβληματικές κίτρινες, τυρκουάζ και ροζ αποχρώσεις του. Αλλά αυτό που τράβηξε την προσοχή των θεατών ήταν το επόμενο στάδιο, όπου ένας βιομηχανικός κόφτης σκάλιζε επιμελώς τον παγωμένο κορμό σε μπουκιές, κάθε μία από τις οποίες προοριζόταν να αγκαλιαστεί από ένα ξύλινο μπαστούνι.

Σαγηνεύοντας το κοινό για τα μόλις δύο λεπτά διάρκειάς του, το βίντεο έγινε θέμα συζήτησης, συγκεντρώνοντας αναδημοσιεύσεις και δεκάδες χιλιάδες likes. Αυτό το φαινομενικά απλό βίντεο κατάφερε να αγγίξει μια συλλογική συνείδηση, προκαλώντας σκέψεις σχετικά με τις περιπλοκές της παραγωγής τροφίμων και τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούνται τα αγαπημένα φαγητά των καταναλωτών.

Πηγή: gazzetta.gr

 

Ο κύβος ερρίφθη - Κλείνει άμεσα το κτιριακό συγκρότημα στη Χλώρακα - Τι θα γίνει με τους μετανάστες που διαμένουν εκεί παράνομα

Νέα Φιλαδέλφεια: Η ΕΛΑΣ ψάχνει σε δύο μαχαίρια το DNA του δολοφόνου του 29χρονου Μιχάλη

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top