Φωτιά Αλεξανδρούπολη: Συγκλονίζει η εικόνα από την μεταφορά βρεφών από το νοσοκομείο

Φωτιά Αλεξανδρούπολη: Συγκλονίζει η εικόνα από την μεταφορά βρεφών από το νοσοκομείο

Για τέταρτη ημέρα μαίνεται η φωτιά στην Αλεξανδρούπολη με τους κατοίκους χθες να περνούν μία ακόμη εφιαλτική νύχτα καθώς χρειάστηκε να εκκενωθεί το νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Η εκκένωση στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης ολοκληρώθηκε και πλέον ως πλωτό νοσοκομείο λειτουργεί ένα φέρυ μποτ στο λιμάνι της πόλης.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Open δημοσίευσε μια εικόνα από τη μεταφορά βρεφών, η οποία συγκλονίζει.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, 65 ασθενείς έχουν μεταφερθεί με ασφάλεια εντός του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Αδαμάντιος Κοραής» στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Επίσης, ολοκληρώθηκε με ασφάλεια η μεταφορά 14 ατόμων με πλωτό από τη θαλάσσια περιοχή Μάκρη προς το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης για προληπτικούς λόγους.

Δείτε το βίντεο του OPEN:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Την Πέμπτη, 23 Απριλίου 2026, ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Εμανουέλ Μακρόν θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κυπριακή Δημοκρατία.  Η επίσκεψη αυτή έχει ιδιαίτερη ιστορική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη επίσημη διμερή επίσκεψη Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας από ιδρύσεως της Κυπριακής Δημοκρατίας και επιβεβαιώνει, με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο, το εξαιρετικό επίπεδο των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE