Ξέσπασε φωτιά κοντά στο λιμάνι Λεμεσού - Αναφορές για δυνατές εκρήξεις
Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στη Λεμεσό το βράδυ της Τρίτης (6/5), ωστόσο στο σημείο παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για άμεση ανταπόκριση.
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο κ. Ομήρου είπε πως με την επανεκκίνηση των συνομιλιών και τα νέα δεδομένα, όπως διαγράφονται με την αλλαγή στην ηγεσία της Τουρκοκυπριακής ηγεσίας, διατηρούμε μια πιο θετική στάση.
«Το κλειδί της λύσης του κυπριακού εξακολουθεί να βρίσκεται στα χέρια της Τουρκίας», πρόσθεσε, «και γι’ αυτό το λόγο καλούμαστε σε επαγρύπνηση και σύνεση».
Στη συνέχεια, ανταλλάγηκαν απόψεις για επιμέρους πτυχές του κυπριακού, περιλαμβανομένου του θέματος των αναχρονιστικών εγγυήσεων και της διασφάλισης των βασικών ελευθεριών και δικαιωμάτων.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις