ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρέξτε...!Πιο νωρίς φέτος το επίδομα τέκνου - Μάθετε λεπτομέρειες και πότε θα πάρετε το τσεκούδι

Τρέξτε...!Πιο νωρίς φέτος το επίδομα τέκνου - Μάθετε λεπτομέρειες και πότε θα πάρετε το τσεκούδι

Για φέτος το εφάπαξ ετήσιο επίδομα τέκνου θα αρχίσει να καταβάλλεται από τον Οκτώβριο και όχι από το Δεκέμβριο, όπως συνέβαινε σε προηγούμενα έτη, νοουμένου ότι η αίτηση υποβληθεί το συντομότερο δυνατό και ολοκληρωθεί η εξέταση της από την Υπηρεσία Διαχείρισης Επιδομάτων Πρόνοιας, αναφέρει το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Εργασίας αναφέρει, επίσης, ότι “οι οικογένειες με ένα ή δύο εξαρτώμενα τέκνα, καλούνται να υποβάλουν άμεσα τις αιτήσεις τους για παραχώρηση επιδόματος τέκνου, ώστε μέχρι τον Οκτώβριο 2015 να καταστεί δυνατή η καταβολή του ετήσιου επιδόματος τέκνου”.

Προσθέτει ότι «οι αιτήσεις για την παραχώρηση επιδόματος τέκνου εξετάζονται με τη σειρά, με βάση την ημερομηνία υποβολής τους».

Το Υπουργείο Εργασίας αναφέρει ότι “όσες τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες δεν έχουν ακόμη αιτηθεί για την παραχώρηση του επιδόματος τέκνου για το έτος 2015, συνεχίζουν να έχουν τη δυνατότητα υποβολής αίτησης, η οποία μετά την υποβολή της εξετάζεται κατά προτεραιότητα”.

Το έντυπο αίτησης για το επίδομα τέκνου και το επίδομα μονογονεϊκής οικογένειας (ενιαίο έντυπο), μπορεί να εξασφαλιστεί από τα γραφεία της Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιδομάτων Πρόνοιας (Τεύκρου 6, 1066 Λευκωσία), τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη, καθώς και από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων: http://www.mlsi.gov.cy, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top