LIKE ONLINE

Κοριτσάκι δεν έβρισκε πετσέτα και σκουπίστηκε... με το νυφικό - Η επική αντίδραση της νύφης - Δείτε το viral βίντεο

Κοριτσάκι δεν έβρισκε πετσέτα και σκουπίστηκε... με το νυφικό - Η επική αντίδραση της νύφης - Δείτε το viral βίντεο

Ένα viral βίντεο του TikTok με την απροσδόκητη δράση ενός νηπίου σε γάμο έχει πυροδοτήσει μια ευρεία συζήτηση σχετικά με τη συμμετοχή των παιδιών σε τέτοιες επίσημες εκδηλώσεις. Το σύντομο κλιπ των 5 δευτερολέπτων, καταγράφει ένα αξιομνημόνευτο αλλά και διασκεδαστικό περιστατικό: ένα μικρό κορίτσι πλησιάζει τη νύφη και χρησιμοποιεί αδιάφορα το λευκό νυφικό της νύφης ως αυτοσχέδια πετσέτα για να σκουπίσει το πρόσωπό της.

Τα πλάνα δείχνουν ότι η αυτοσχέδια χειρονομία του μικρού κοριτσιού ανακόπηκε αμέσως από έναν άλλο ενήλικα, ο οποίος την απομάκρυνε γρήγορα από τη νύφη. Παρά την απροσδόκητη εισβολή, η νύφη φάνηκε να παίρνει το περιστατικό με το μαλακό, με την αντίδρασή της να χαρακτηρίζεται από ένα διασκεδαστικό γέλιο.

Το περιστατικό έχει γίνει καταλύτης για να συζητηθεί αν οι γάμοι πρέπει να παραμείνουν υποθέσεις επικεντρωμένες στους ενήλικες ή αν υπάρχει περιθώριο να βρίσκονται και παιδιά. Από τη μία πλευρά της συζήτησης είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι τέτοια περιστατικά είναι αναπόσπαστο μέρος της συμμετοχής των παιδιών σε χαρμόσυνες εκδηλώσεις.

Αντίθετα, υπάρχουν και εκείνοι που δίνουν έμφαση στην τυπικότητα και την ευπρέπεια που συνδέονται με τους γάμους, προτείνοντας ότι τέτοιες εκδηλώσεις θα πρέπει να διατηρούνται χωρίς παιδιά για να αποφευχθεί η πιθανότητα απροσδόκητων διαταραχών ή ατυχημάτων.

Δείτε το βίντεο εδώ

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top