ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Χαλάει» ο καιρός: Πού και πότε θα πέσουν βροχές – Ισχυροί άνεμοι στα παράλια – Πότε θα «στρώσει»

«Χαλάει» ο καιρός: Πού και πότε θα πέσουν βροχές – Ισχυροί άνεμοι στα παράλια – Πότε θα «στρώσει»

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει στην περιοχή σύμφωνα με το πρωινό δελτίο καιρού από το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Σήμερα Κυριακή, αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κυρίως στα δυτικά και νοτιοανατολικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Το μεσημέρι και το απόγευμα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στο ανατολικό μισό του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, σταδιακά μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ και τοπικά στα νότια παράλια το απόγευμα μέχρι πολύ ισχυροί 5 με 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα δυτικά και νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα δυτικά και νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, το μεσημέρι και το απόγευμα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά και στο ανατολικό μισό του νησιού. Την Τρίτη αναμένονται μεμονωμένες βροχές και πιθανό σύντομη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στα ανατολικά. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Τη Δευτέρα η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ την Τρίτη αναμένεται να σημειώσει άνοδο για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Τετάρτη δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή της θερμοκρασίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαχητικό F-16 συνετρίβη σε εθνικό πάρκο των ΗΠΑ - Η κατάσταση υγείας του πιλότου

Μεγάλη Τετάρτη υπό την «σκιά» της Εργατικής Πρωτομαγιάς: Οι αγώνες για το 8ωρο και το πώς ξεκίνησε στην Κύπρο

Από τις λαμπάδες μέχρι τα κόκκινα αυγά και τις φλαούνες: 8+1 παραδοσιακά, πασχαλινά έθιμα στην Κύπρο

Έτσι θα λειτουργήσουν οι χώροι εστίασης το Πάσχα – Τι θα γίνει με τις αυξήσεις τιμών    

Γνωστή Κύπρια φωτογραφίζεται με εσώρουχα μπροστά στον καθρέφτη - Δείτε εικόνα

Άφιξη μεταναστών: Έφτασαν με ταχύπλοο σκάφος στον κατεχόμενο Λιμνίτη και πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές



Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Η διασύνδεση του Κυπριακού με τα ευρωτουρκικά ήταν και παραμένει μία από τις επιδιώξεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος ξεκίνησε εδώ και μήνες ένα μαραθώνιο επαφών με ηγέτες της ΕΕ φτάνοντας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τον περασμένο Απρίλιο όπου σύμφωνα με την κυβέρνηση, υλοποιήθηκε ο στόχος που έθεσε από την αρχή, δηλαδή η διασύνδεση των ευρωτουρκικών με την πρόοδο στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top