ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΚΥπΥ: Άμεσα ραντεβού στους ειδικούς γιατρούς Γενικών Νοσοκομείων χωρίς λίστες αναμονής

ΟΚΥπΥ: Άμεσα ραντεβού στους ειδικούς γιατρούς Γενικών Νοσοκομείων χωρίς λίστες αναμονής

Χωρίς λίστες αναμονής, οι ειδικοί ιατροί του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) εξυπηρετούν τους ασθενείς με άμεσα διαθέσιμα ραντεβού, τα οποία το κοινό μπορεί να διευθετήσει είτε τηλεφωνικώς, είτε μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού στο www.shso.org.cy.

Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο ΟΚΥπΥ, μετά την υποβολή του αιτήματος μέσω της ιστοσελίδας στην ενότητα «Κλείσε ραντεβού με ιατρό», αρμόδιος λειτουργός του ΟΚΥπΥ στο νοσηλευτήριο που εργάζεται ο ιατρός, επικοινωνεί τηλεφωνικά με τον πολίτη σε διάστημα που δεν ξεπερνά τις 48 ώρες, για τη διευθέτηση του ραντεβού. Σημειώνεται ότι η διαδικασία είναι πολύ απλή και δεν απαιτεί περισσότερο από μερικά λεπτά.

Προστίθεται ότι, «η ιστοσελίδα του ΟΚΥπΥ περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις υπηρεσίες που παρέχει ο Οργανισμός, στα Νοσηλευτήρια, στα Κέντρα Υγείας, στις Δομές Ψυχικής Υγείας καθώς και σε ό,τι αφορά τους επαγγελματίες υγείας που στελεχώνουν τις υπηρεσίες του».

Επισημαίνεται ότι, με την απογευματινή λειτουργία των Νοσηλευτηρίων του «ο Οργανισμός δίνει την ευκαιρία στο κοινό να επισκεφθεί τους επαγγελματίες Υγείας σε ευέλικτα ωράρια, διευθετώντας απλές επισκέψεις, επεμβάσεις, ενδοσκοπικές πράξεις κ.ά.».

Τονίζεται ότι, «ο ΟΚΥπΥ ως ο μεγαλύτερος πάροχος Υγείας στην Κύπρο συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα σε όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες παρέχοντας ενδονοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή περίθαλψη ανά το Παγκύπριο».

«Η ψηφιακή μεταμόρφωση, ο συνεχής εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση των υπηρεσιών είναι προτεραιότητα για τον Οργανισμό και υλοποιείται βάσει ενός μακροπρόθεσμου στρατηγικού και εγκεκριμένου πλάνου με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των ασθενών», καταλήγει το δελτίο Τύπου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top