LIKE ONLINE

Netflix: Το «Sex Education» επιστρέφει για τελευταία σεζόν – Δείτε το τρέιλερ

Netflix: Το «Sex Education» επιστρέφει για τελευταία σεζόν – Δείτε το τρέιλερ

Ευχάριστα νέα για τους λάτρεις της σειράς «Sex Education» που έχει κάνει θραύση στο Netflix. Από αύριο (21.09.2023) θα είναι διαθέσιμη η 4η και τελευταία σεζόν.

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα τρία λεπτά από την νέα σεζόν του «Sex Education», στα οποία βλέπουμε τις δοκιμασίες που περνάει η σχέση από απόσταση της Maeve (Emma Mackey) με τον Ottis (Asa Butterfield). Η Maeve αν και προσπαθεί να αφιερωθεί στη μελέτη της, δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της τον Ottis, με τον οποίο παλεύει να αναθερμάνουν τη σχέση τους.

Στην περιγραφή του Netflix για τον 4ο κύκλο της σειράς αναφέρονται τα εξής: «Μετά το κλείσιμο του Λυκείου Μούρντεϊλ, ο O Ότις και ο Έρικ αντιμετωπίζουν τώρα μια νέα πρόκληση – την πρώτη τους μέρα στο Κολέγιο Κάβεντις. Ο Ότις είναι αγχωμένος για τη δημιουργία της νέας του κλινικής, ενώ ο Έρικ εύχεται να μην την πατήσουν ξανά. Αλλά το Κάβεντις είναι ένα πολιτισμικό σοκ για όλους τους μαθητές του Μούρντεϊλ – νόμιζαν ότι ήταν προοδευτικοί, αλλά αυτό το νέο κολέγιο είναι σε άλλο επίπεδο. Κάνουν κάθε μέρα γιόγκα στον κοινόχρηστο κήπο, έχουν έντονη πρακτική βιωσιμότητας και μια ομάδα παιδιών που είναι δημοφιλείς επειδή είναι… ευγενικοί!

Η Βιβ είναι εντελώς απογοητευμένη από τη μη ανταγωνιστική προσέγγιση του κολεγίου ενώ ο Τζάκσον εξακολουθεί να προσπαθεί να ξεπεράσει την Καλ. Η Έιμι δοκιμάζει κάτι καινούργιο ξεκινώντας καλλιτεχνικές σπουδές και ο Άνταμ αναρωτιέται αν του ταιριάζει η γενική εκπαίδευση. Στις ΗΠΑ, η Μέιβ ζει το όνειρο στο διάσημο Πανεπιστήμιο Γουάλας, παρακολουθώντας μαθήματα από τον καλτ συγγραφέα Τόμας Μολόι. Ο Ότις την κυνηγάει, ενώ πρέπει να προσαρμοστεί να μην είναι το μόνο παιδί στο σπίτι ή ο μοναδικός θεραπευτής στην πανεπιστημιούπολη…»

Πηγή: newsit.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top