Ουρές τα οχήματα λόγω του τροχαίου στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αγίας Νάπας λόγω του τροχαίου - Δείτε φωτογραφίες

Ουρές τα οχήματα λόγω του τροχαίου στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αγίας Νάπας λόγω του τροχαίου - Δείτε φωτογραφίες

Ουρές από οχήματα έχουν δημιουργηθεί στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αγίας Νάπας, λόγω του τροχαίου που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (22/9), με αποτέλεσμα να κλείσουν και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας με κατεύθυνση την Αγία Νάπα από το σημείο του κυκλικού κόμβου Ριζοελιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, πρόκειται για σοβαρό τροχαίο ατύχημα και στο σημείο πέραν από μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται και ασθενοφόρα.

Δείτε φωτογραφίες:


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Σε μια προεκλογική περίοδο που αναμενόταν να κυριαρχήσει η οικονομία, η καθημερινότητα και το Κυπριακό, η πολιτική σκηνή ανατρέπεται αιφνιδιαστικά. Η υπόθεση «Σάντη» έχει εισβάλει δυναμικά στο δημόσιο διάλογο, αναγκάζοντας κόμματα και υποψήφιους, να επανακαθορίσουν στάσεις, να αλλάξουν ατζέντα και σε αρκετές περιπτώσεις, να κινηθούν σπασμωδικά. Το αποτέλεσμα; Ένα σκηνικό «όλοι εναντίον όλων», όπου η ουσία συχνά χάνεται, μέσα σε έναν θόρυβο καταγγελιών, αντεγκλήσεων και πολιτικής αμηχανίας.