ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έκρυβαν ναρκωτικά στο αυτοκίνητο τους – Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Έκρυβαν ναρκωτικά στο αυτοκίνητο τους – Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Στην σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου το τελευταίο τριήμερο στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων για παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου κατά τους ελέγχους που διενήργησαν μέλη της ΑΔΕ Πάφου κατά το τελευταίο τριήμερο σε δύο περιπτώσεις εντοπίστηκαν πρόσωπα ηλικίας 24 και 31 ετών να μεταφέρουν στα αυτοκίνητα τους ποσότητες ναρκωτικών ουσιών. Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν οδηγήθηκαν στα Γραφεία της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου), κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα.

Εξάλλου σε άλλη περίπτωση τα ξημερώματα της Κυριακής σε ελέγχους που διενεργούσε η Αστυνομία Πάφου, οδηγός ηλικίας 43 ετών σε έλεγχο αλκοόλης διαπιστώθηκε ότι έφερε 79mg αλκοόλης, αντί το επιτρεπόμενο όριο που είναι 22mg και αρνείτο να δώσει ικανοποιητικό δεύτερο δείγμα εκπνοής προκαλώντας ανησυχία. Συνελήφθη για τα αδικήματα της μέθης και πρόκλησης ανησυχίας. Στην συνέχεια κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε τέλος πως το τελευταίο τριήμερο έγιναν στην Πάφο 117 τροχαίες καταγγελίες, εκ των οποίων οι 26 αφορούν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, οι 41 οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα και οι 5 για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Οι έλεγχοι της Αστυνομίας θα συνεχιστούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

«Πρεμιέρα» με παρατράγουδα για την εξεταστική περίοδο - Οι καταγγελίες για το γραπτό

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας



Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Στο Κυπριακό, στο μεταναστευτικό και στο θέμα του πορίσματος της έρευνας για τον Ακάμα αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top