ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Απόπειρα φόνου στην Πάφο: Η κατάσταση της υγείας του 31χρονου – «Τον πυροβόλησε γιατί τον αγριοκοίταξε»

Απόπειρα φόνου στην Πάφο: Η κατάσταση της υγείας του 31χρονου – «Τον πυροβόλησε γιατί τον αγριοκοίταξε»

Σοβαρή αλλά σταθερή κρίνεται η κατάσταση του 31χρονου που τραυματίστηκε μετά την απόπειρα φόνου στην Πάφο το πρωί της Κυριακής (24/09).

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, εισήχθη για χειρουργείο και συνεχίζει να νοσηλεύεται, με την κατάσταση της υγείας του να είναι σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 05:30 την Κυριακή, το θύμα είχε αφιχθεί στην κατοικία του, επιστρέφοντας από νυχτερινό κέντρο και στάθμευσε το αυτοκίνητο του στην αυλή της κατοικίας του.

Τότε παρουσιάστηκε εκεί ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος «είτε τον ακολουθούσε, είτε τον ανέμενε στη σκηνή και με τη χρήση κυνηγετικού όπλου τον πυροβόλησε τραυματίζοντας τον».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, Μιχάλης Νικολάου, σημείωσε πως στο μέρος προσέτρεξαν οι οικείοι του θύματος, οι οποίοι ξύπνησαν από τους πυροβολισμούς και ακολούθως, κατάφεραν και ακινητοποίησαν τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος συνελήφθη αργότερα βάσει δικαστικού εντάλματος, αφού τον παρέδωσαν στην Αστυνομία.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και το πρωί της Κυριακής παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και τέθηκε υπό οκταήμερη προσωποκράτηση.

Στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Νικολάου ανέφερε πως σύμφωνα με την υπάρχουσα μαρτυρία θύμα και φερόμενος δράστης δεν διατηρούσαν τις οποιεσδήποτε φιλικές σχέσεις και το αίτιο του επεισοδίου φαίνεται σε κάποιες διαφορές που προέκυψαν μεταξύ τους.

Όπως ανέφερε οι δύο τους «είχαν συναντηθεί στον ίδιο χώρο όμως δεν είχαν οποιαδήποτε φιλική επαφή μεταξύ τους», προσθέτοντας πως «το αίτιο σύμφωνα με τους ισχυρισμούς που κατέχει η Αστυνομία είναι πολύ μηδαμινό και οφείλεται ότι αγριοκοίταξε ο ένας τον άλλον».

Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Νικολάου σημείωσε πως το πρόβλημα ξεκίνησε πριν δύο μήνες περίπου όταν είχαν συναντηθεί και πάλι τυχαία σε νυχτερινό κέντρο και διαπληκτίστηκαν για τον ίδιο λόγο. Το επεισόδιο είχε συνέχεια χθες σε άλλο νυχτερινό κέντρο, συμπλήρωσε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στη Σλοβακία: Πυροβολισμοί μετά από συνεδρίαση της κυβέρνησης - Τραυματίστηκε ο πρωθυπουργός Φίτσο

Θανατηφόρο δυστύχημα: «Μίλησε» η νεκροτομή του 79χρονου Γεώργιου Μιχαήλ – Όσα κατέδειξε

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας

Silia Kapsis: «Έχω να δω τον πατέρα μου από 5 χρονών, δεν με πήρε τηλέφωνο ούτε καν μετά την Eurovision»



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top