ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η DHL Express ανακοινώνει την Ετήσια Ανανέωση Τιμών για το 2024 στην Κύπρο

Η DHL Express ανακοινώνει την Ετήσια Ανανέωση Τιμών για το 2024 στην Κύπρο

Η DHL Express, παγκόσμιος ηγέτης στις διεθνείς ταχυμεταφορές ανακοινώνει σήμερα την ανανέωση τιμών για το 2024, με ισχύ από 1η Ιανουαρίου. Για την Κύπρο, η ανανέωση ανέρχεται στο 4,9%. Επιπλέον, μερικές από τις τιμές των Προαιρετικών Υπηρεσιών και Προσαυξήσεων, θα αναπροσαρμοστούν. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να βρεθούν στον ιστότοπο mydhl.express.dhl/cy

Οι τιμές θα ανανεωθούν κατά 4.9% με ισχύ από 1η Ιανουαρίου 2024

«Γενικά, η παγκόσμια οικονομική κατάσταση έχει αρχίσει να σταθεροποιείται αν και η αβεβαιότητα σε αρκετούς τομείς παραμένει αναλλοίωτη. Υπό αυτές τις αρκετά δύσκολες συνθήκες, εμείς συνεχίζουμε να παρέχουμε υπηρεσίες εξαιρετικής ποιότητας σε όλους τους πελάτες μας, οπουδήποτε και αν βρίσκονται στον πλανήτη», τόνισε ο Βαλεντίνος Πιριπίτσης, Γενικός Διευθυντής DHL Express Κύπρου. «Οι ετήσιες αναπροσαρμογές τιμών μας βοηθούν στο να συνεχίζουμε να επενδύουμε στη βελτίωση των υπηρεσιών μας, να αυξάνουμε την ευελιξία μας παγκοσμίως και να επικεντρωνόμαστε στο να παρέχουμε εξαιρετικές αλλά και ταυτόχρονα, βιώσιμες υπηρεσίες logistics με σεβασμό στο περιβάλλον.»

Οι τιμές αναπροσαρμόζονται σε ετήσια βάση από την DHL Express, λαμβάνοντας υπόψη τον πληθωρισμό, τις νομισματικές διακυμάνσεις αλλά και επιπλέον κόστη σχετικά με αλλαγές σε κανονισμούς και μέτρα ασφαλείας. Εθνικές και διεθνείς αρχές επιβλέπουν και εκσυγχρονίζουν τα μέτρα αυτά στις περισσότερες από 220 χώρες και περιοχές που εξυπηρετεί η DHL. Σε συνάρτηση με τις τοπικές συνθήκες, οι αναπροσαρμογές μπορεί να ποικίλουν από χώρα σε χώρα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Σκόπιμα παρέσυρε την άτυχη Ελένη ο οδηγός – Βιντεοσκόπησε ο ίδιος το όλο συμβάν

Τάφος – Οπλοστάσιο: Βρήκαν βόμβα έτοιμη για χρήση – Τους «χάλασαν» τα σχέδια οι Αρχές

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top