ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιδοτούμενοι ασθενείς από Κύπρο στο Ισραήλ – Ποια η κατάσταση της υγείας τους

Επιδοτούμενοι ασθενείς από Κύπρο στο Ισραήλ – Ποια η κατάσταση της υγείας τους

Για τους επιδοτούμενους ασθενείς από την Κύπρο που βρίσκονται στο Ισραήλ, μίλησε η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη στον ANT1, στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι».

«Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 5 ασθενείς σε τρία νοσοκομεία», είπε συγκεκριμένα.

«Στο πρώτο νοσοκομείο νοσηλεύονται τρεις ασθενείς, μεταξύ τους και ένα παιδί με πολύ σοβαρό νεφοσικό σύνδρομο, το οποίο είναι διασωληνωμένο και έχουμε και άλλους 2 ασθενείς, μία γυναίκα η οποία πρόκειται να γεννήσει και θα πρέπει άμεσα να χειρουργηθεί και άλλη μία που πήγε προχθές με πολύ σοβαρή καρδιολογική νόσο», πρόσθεσε.

«Έχουμε και μία ασθενή σε ένα άλλο νοσοκομείο και ακόμη μία που επιστρέφει σήμερα. Όλοι οι ασθενείς μας είναι σε πολύ καλή κατάσταση και δεν μας έχουν πει κάτι ανησυχητικό. Έχουμε μιλήσει και με τα νοσοκομεία, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας», σημείωσε.

Ερωτηθείς αν μπορούν να πάνε άλλοι ασθενείς στο Ισραήλ δεδομένων των συνθηκών, η κυρία Γιαννάκη ανέφερε ότι «θα το δούμε με την πορεία των πραγμάτων. Το αεροδρόμιο είναι ανοιχτό εάν χρειαστούμε κάτι έχουμε τις επικοινωνίες μας»

«Ως τώρα δεν μας είπαν ότι δεν δέχονται περιστατικό, αλλά θα ξαναμιλήσουμε μαζί τους. Αναλόγως του περιστατικού θα επικοινωνούμε», κατέληξε η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας.

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top