Κλέλια Ανδριολάτου: Αντιδράσεις προκάλεσε η νέα της τόπλες φωτογραφία στο Instagram

Κλέλια Ανδριολάτου: Αντιδράσεις προκάλεσε η νέα της τόπλες φωτογραφία στο Instagram

Η νέα φωτογραφία της Κλέλιας Ανδριολάτου στα social media έχει προκαλέσει τα σχόλια του κοινού της.

Η ηθοποιός του «Maestro» δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, η οποία μάλλον δεν άρεσε στους θαυμαστές της.

Η ίδια βρίσκεται στους Παξούς αυτό το διάστημα, για τις ανάγκες των γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν της σειράς.

Στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε, ποζάρει σε μια από τις παραλίες του νησιού, φορώντας ένα τζιν παντελόνι κι ένα κοντό κόκκινο μπλουζάκι.

Ωστόσο, έχει σηκώσει τη μπλούζα της πιο ψηλά, με αποτέλεσμα να φαίνεται το στήθος της. Στη συνέχεια, φρόντισε να το καλύψει με μία κόκκινη γραμμή.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Κλέλια Ανδριολάτου έγραψε: «Νιώθω κόκκινη».

Το κοινό της αυτή τη φορά ωστόσο, δεν την αποθέωσε για το αποκαλυπτικό της στιγμιότυπο. Ήταν πολλοί εκείνοι που δεν κατάλαβαν για ποιον λόγο σήκωσε τη μπλούζα της στη συγκεκριμένη φωτογραφία.

Κάποιοι άλλοι άφησαν σχόλια κάτω από την ανάρτησή της, λέγοντας πως προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να προωθήσει την καριέρα της.

«Ποιος ο λόγος;», έγραψε κάποιος, με έναν άλλο να προσθέτει: «Χωρίς νόημα» ή ότι «το ταλέντο της σκιάζεται από αυτή τη φωτογραφία».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE