Περιορισμένη η παροχή νερού λόγω μη λειτουργίας Μονάδας Αφαλάτωσης - Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Περιορισμένη η παροχή νερού λόγω μη λειτουργίας Μονάδας Αφαλάτωσης - Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Περιορισμένη είναι σήμερα, Τρίτη η παροχή νερού σε ορισμένες περιοχές λόγω διακοπής της λειτουργίας της Μονάδας Αφαλάτωσης Δεκέλειας, αναφέρει το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος οι περιοχές που δύναται να επηρεαστούν είναι τα Λειβάδια, η Ορόκλινη, η Πύλα, η Δεκέλεια, η Ξυλοτύμπου, η Ορμήδεια, η  Άχνα, η Ξυλοφάγου. το Αυγόρου, η Σωτήρα, το Λιοπέτρι, η Αχερίτου, το Φρέναρος, η Δερύνεια, το Παραλίμνι και η  Αγία Νάπα

Σημειώνεται ότι "η παροχή νερού αναμένεται να αποκατασταθεί αργά σήμερα το βράδυ".

Το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων συστήνει όπως η χρήση νερού από το κοινό γίνεται με φειδώ και διαβεβαιώνει το κοινό ότι, το Τμήμα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση εξυπηρέτηση του κοινού".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Το αποτέλεσμα διερεύνησης των Αμερικανών θα χρησιμοποιηθεί για βελτίωση υπηρεσιακού συντονισμού

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Το αποτέλεσμα διερεύνησης των Αμερικανών θα χρησιμοποιηθεί για βελτίωση υπηρεσιακού συντονισμού

Το αποτέλεσμα της διερεύνησης που διεξάγει η ομάδα της αμερικανικής υπηρεσίας ATF για την προέλευση και εξάπλωση των πρόσφατων πυρκαγιών στην Επαρχία Λεμεσού θα είναι χρήσιμο ώστε να σχεδιαστούν τα επόμενα στάδια, τα οποία περιλαμβάνουν την παροχή βοήθειας και τεχνογνωσίας για να επιτευχθεί ο καλύτερος συντονισμός μεταξύ των υπηρεσιών και να γίνουν οι αλλαγές που απαιτούνται, ενώ στο επόμενο στάδιο, οι αμερικανικές Αρχές θα εξετάσουν τη διαχείριση της πυρκαγιάς και τις ενέργειες που έγιναν για την αντιμετώπισή της, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.