LIKE ONLINE

Χωρίζεις γρήγορα και εύκολα; Ίσως φταίει το ζώδιό σου

Χωρίζεις γρήγορα και εύκολα; Ίσως φταίει το ζώδιό σου

Το ζώδιό σου μπορεί να ευθύνεται για την κατάληξη της σχέσης σου κατά μεγάλο ποσοστό

Οι σχέσεις των ανθρώπων είναι δύσκολες και θέλουν συνεχή, αδιάλειπτη και σκληρή δουλειά για να διατηρηθούν. Οι ερωτικές σχέσεις ακόμη περισσότερο, διότι σε αυτή τη σχέση μπαίνουν και πολλά στοιχεία εγωισμού, κτητικότητας και ανασφάλειας. Πρέπει να έχει «δουλέψει» το κάθε άτομο της σχέσεις αρκετά με τον εαυτό του για να καταφέρει να παραμείνει ο δεσμός υγιής.

Υπάρχουν όμως μερικοί άνθρωποι, που έχουν την τάση, για τους δικούς του λόγους ο κάθε ένας, να μην θέλουν να προσπαθήσουν, να βαριούνται εύκολα, να τρομάζουν και πολλά ακόμα με αποτέλεσμα να φεύγουν νωρίς και πολύ εύκολα από έναν ερωτικό δεσμό. Φυσικά και δεν είναι τυχαίο που η πλειοψηφία ανήκει σε 3 συγκεκριμένα ζώδια. Μπορεί να έχεις συντήσει παρόμοιες συμπεριφορές στη ζωή σου ή ακόμα να είσαι εσύ αυτό το άτομο. Ας δούμε όμως ποια είναι τα 3 ζώδια που έχουν τον χωρισμό στο τσεπάκι τους.

Κριός
Φυσικά και θα ήσουν μέσα αγαπητέ Κριέ. Παθαίνεις οριακή εμμονή με το άτομο που σε ενδιαφέρει, μέχρι να το κατακτήσεις. Το θέμα είναι πως μετά το βαριέσαι πολύ εύκολα, διότι πιστεύεις πως δεν υπάρχει κάτι άλλο για να κατακτήσεις σε αυτό. Οπότε το κυνήγι ξαναρχίζει, με άλλο «θήραμα» αυτή τη φορά.

Δίδυμος
Καμία έκπληξη εδώ. Ναι, βαριέσαι. Βαριέσαι οικτρά και πάρα πολύ εύκολα. Όταν τα θέμα συζήτησης -σύμφωνα με εσένα πάντα- έχουν εξαντληθεί από τον πρώτο μήνα, αφού δεν βάζεις γλώσσα μέσα εξαιτίας του ενθουσιασμού σου, θεωρείς ότι το άλλο άτομο είναι πλέον βαρετό και η σχέση βάλτωσε.

Τοξότης
Αν δεν κρεμιέστε από τον Ισθμό κάθε μέρα, το τέλος είναι κοντά. Θέλεις αδρεναλίνη ακόμα και όταν κάθεστε στον καναπέ για ταινία, πράγμα σπάνιο. Πρέπει να υπάρχει μονίμως μια περιπέτεια, ένας ανεξέλεγκτος ενθουσιασμός και τρελή χαρά. Συγνώμη, αλλά αυτό είναι ταινία και όχι πραγματικότητα.

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top