ΚΥΠΡΟΣ

Κυπριακός ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Έτριβαν τα μάτια τους οι Άγγλοι με τον Ευτύχιο Έλληνα!

Κυπριακός ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Έτριβαν τα μάτια τους οι Άγγλοι με τον Ευτύχιο Έλληνα!

Τι και αν οδηγούσε ένα μονοθέσιο μεσαίας δυναμικότητας ομάδας, τι και αν πίσω του είχε ονόματα και μονοθέσια καλύτερα από το δικό του, ο Ευτύχιος Έλληνας ήταν σαρωτικός στο σημερινό πρώτο αγώνα στη Formula Renault 3.5 παίρνοντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με εμφαντικό τρόπο.

Ήταν επίσης και η πρώτη νίκη της STRAKKA RACING για τη φετινή χρονιά, κάνοντας τους μηχανικούς της ομάδας από την Αγγλία να ανεβαίνουν στα κάγκελα για να αποθεώσουν τον Κύπριο οδηγό.

Εγκωμιαστικά ήταν και τα λόγια των σχολιαστών που μιλούσαν για το ταλέντο του οδηγού από τη Λάρνακα που πήρε πανάξια και χωρίς να απειληθεί την πρώτη θέση αν και στην αρχή της κούρσας είχε μια επαφή με τον Jazeman που παραλίγο να του καταστρέψει τον αγώνα.

Καθώς προχωρούσαν οι γύροι ο Ευτύχιος μεγάλωνε κι άλλο τη διαφορά από τους υπόλοιπους οδηγούς αναγκάζοντας τους Άγγλους δημοσιογράφους να υποκλιθούν στο ταλέντο του και να αναφερθούν στις ατυχίες που δεν άφησαν φέτος τον πρωταθλητής μας να διεκδικήσει τον τίτλο. Τόνισαν όμως ότι με τέτοιες εμφανίσεις ο Τio την επόμενη σεζόν θα είναι ένα από τα καυτά ονόματα.

Ο Ευτύχιος όπως ήταν αναμενόμενο αφιέρωσε τη νίκη στο παππού του που έχασε πρόσφατα λέγοντας: Αυτές οι δυο βδομάδες ήταν δύσκολες για μένα, αφού έχασα τον παππού μου, αφιερώνω την νίκη σε αυτόν.

«Αυτή η νίκη θα λειτουργήσει θετικά για μένα και για την ομάδα . Ελπίζω να συνεχίσω έτσι τη σεζόν και να πλασαριστώ στην πρώτη τριάδα, καθώς οι δυο πρώτοι έχουν ξεφύγει αρκετά.»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top