Εξελίξεις για την δολοφονία Καλογερόπουλου: Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα - Η μαρτυρία που «καίει» τον ένα

Εξελίξεις για την δολοφονία Καλογερόπουλου: Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα - Η μαρτυρία που «καίει» τον ένα

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε δυο πρόσωπα για την δολοφονία του  Αθανάσιου Καλογερόπουλου, που διαπράχθηκε στις 30 Οκτωβρίου 2023, στη Λεμεσό.

Πρόκειται για δυο πρόσωπα, άντρες ηλικίας 41 και 44 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο διερεύνησης του φόνου εκ προμελέτης.

Σύμφωνα την αστυνομία, πρόκειται για Ελληνοκύπριους. Ο ένας εκ των δύο συνελήφθη το μεσημέρι στην Πάφο σε σχέση με υπόθεση εμπρησμού στη Λάρνακα, ωστόσο μαρτυρία που κατέχει η αστυνομία, φέρεται να τον εμπλέκει και με το στυγερό έγκλημα στη Λεμεσό.

Ο δεύτερος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να συνελήφθη στη Λάρνακα.

Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του δικαστηρίου αύριο το πρωί.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τις 8 το πρωί (30/10) όταν το θύμα επιχείρησε να σταθμεύσει το τζιπ όχημα που οδηγούσε σε παραλιακό πάρκινγκ για να μεταβεί για μπάνιο στη θάλασσα, οι δυο κουκουλοφόροι άνοιξαν πυρ εναντίον του, γαζώνοντας τον στον θώρακα και στην κεφαλή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE