ΔΙΕΘΝΗ

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ο στρατός βρήκε εκτοξευτές πυραύλων της Χαμάς σε χώρο προσκόπων - Δείτε βίντεο

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ο στρατός βρήκε εκτοξευτές πυραύλων της Χαμάς σε χώρο προσκόπων - Δείτε βίντεο

Ο ισραηλινός στρατός δημοσίευσε βίντεο από χώρο προσκόπων στη Βόρεια Γάζα καθώς βρήκε εκτοξευτές πυραύλων της Χαμάς στο σημείο.

«Αυτό βρίσκουμε στη Γάζα. Ένα κτίριο όπου παίζουν παιδιά είναι ένας χώρος εκτόξευσης πυραύλων της Χαμάς. Πρέπει να το δεις για να το πιστέψεις» επισημαίνουν οι Ισραλινές Αμυντικές Δυνάμεις ενώ ένας στρατιώτης ακούγεται να λέει: «Είμαστε σε έναν χώρο προσκόπων στη Βόρεια Γάζα. Βλέπετε τις ζωγραφιές στους τοίχους και πιο μέσα στον χώρο βλέπουμε εκτοξευτές πυραύλων που στοχεύουν είτε την πόλη Ασκελόν είτε κάπου αλλού νότια».

Δείτε το βίντεο των Ισραλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF):

Ισραήλ: «Η Χαμάς κρύβει βάσεις εκτόξευσης πυραύλων σε παιδικές χαρές»

«Η Χαμάς κρύβει βάσεις εκτόξευσης πυραύλων σε παιδικές χαρές», κατήγγειλες χθες η Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ, σε ανάρτησή της στο Χ, δημοσιεύοντας βίντεο, σύμφωνα με το οποίο, οι βάσεις βρίσκονται ελάχιστα μέτρα από παιδική πισίνα και κοντά σε κτήρια κατοίκων.

«Παιδιά, κούνιες, πισίνα και ρουκέτες. Το ένα από αυτά τα πράγματα δεν μοιάζει με το άλλο. Η Χαμάς κρύβει βάσεις εκτόξευσης πυραύλων σε παιδικές χαρές» αναφέρεται στην ανάρτηση.

Ισραηλινός αξιωματούχος ανέφερε ότι το βίντεο προέρχεται από την καρδιά μιας περιοχής στο Μπέιτ Χανούν.

«Αυτό που μπορούμε να δούμε είναι τέσσερις βάσεις εκτόξευσης πυραύλων κατά του Ισραήλ. Μόλις πέντε μέτρα από μια παιδική πισίνα. Και 20-30 μέτρα από κτήρια κατοίκων», είπε, εξηγώντας ότι το σημείο είναι γειτονιά για κατοίκους. Στη συνέχεια δίνει την τοποθεσία μέσα από το πάρκο ψυχαγωγίας και την παιδική χαρά. Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top