Πόλεμος στο Ισραήλ: Ο στρατός βρήκε εκτοξευτές πυραύλων της Χαμάς σε χώρο προσκόπων - Δείτε βίντεο

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ο στρατός βρήκε εκτοξευτές πυραύλων της Χαμάς σε χώρο προσκόπων - Δείτε βίντεο

Ο ισραηλινός στρατός δημοσίευσε βίντεο από χώρο προσκόπων στη Βόρεια Γάζα καθώς βρήκε εκτοξευτές πυραύλων της Χαμάς στο σημείο.

«Αυτό βρίσκουμε στη Γάζα. Ένα κτίριο όπου παίζουν παιδιά είναι ένας χώρος εκτόξευσης πυραύλων της Χαμάς. Πρέπει να το δεις για να το πιστέψεις» επισημαίνουν οι Ισραλινές Αμυντικές Δυνάμεις ενώ ένας στρατιώτης ακούγεται να λέει: «Είμαστε σε έναν χώρο προσκόπων στη Βόρεια Γάζα. Βλέπετε τις ζωγραφιές στους τοίχους και πιο μέσα στον χώρο βλέπουμε εκτοξευτές πυραύλων που στοχεύουν είτε την πόλη Ασκελόν είτε κάπου αλλού νότια».

Δείτε το βίντεο των Ισραλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF):

Ισραήλ: «Η Χαμάς κρύβει βάσεις εκτόξευσης πυραύλων σε παιδικές χαρές»

«Η Χαμάς κρύβει βάσεις εκτόξευσης πυραύλων σε παιδικές χαρές», κατήγγειλες χθες η Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ, σε ανάρτησή της στο Χ, δημοσιεύοντας βίντεο, σύμφωνα με το οποίο, οι βάσεις βρίσκονται ελάχιστα μέτρα από παιδική πισίνα και κοντά σε κτήρια κατοίκων.

«Παιδιά, κούνιες, πισίνα και ρουκέτες. Το ένα από αυτά τα πράγματα δεν μοιάζει με το άλλο. Η Χαμάς κρύβει βάσεις εκτόξευσης πυραύλων σε παιδικές χαρές» αναφέρεται στην ανάρτηση.

Ισραηλινός αξιωματούχος ανέφερε ότι το βίντεο προέρχεται από την καρδιά μιας περιοχής στο Μπέιτ Χανούν.

«Αυτό που μπορούμε να δούμε είναι τέσσερις βάσεις εκτόξευσης πυραύλων κατά του Ισραήλ. Μόλις πέντε μέτρα από μια παιδική πισίνα. Και 20-30 μέτρα από κτήρια κατοίκων», είπε, εξηγώντας ότι το σημείο είναι γειτονιά για κατοίκους. Στη συνέχεια δίνει την τοποθεσία μέσα από το πάρκο ψυχαγωγίας και την παιδική χαρά. Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.