ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα: «Ήταν μελανιασμένη, φοβόταν να μιλήσει» – Αποκαλυπτική μαρτυρία για τον εφιάλτη της 23χρονης στην Κυψέλη

Ελλάδα: «Ήταν μελανιασμένη, φοβόταν να μιλήσει» – Αποκαλυπτική μαρτυρία για τον εφιάλτη της 23χρονης στην Κυψέλη

Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που βίωνε η 23χρονη, που βρέθηκε νεκρή πριν δυο χρόνια, τυλιγμένη σε μία κουβέρτα στην Κυψέλη. Υπεύθυνες για το μαρτύριο της θεωρούνται η μητέρα, η αδερφή και η σπιτονοικοκυρά της που την εξέδιδε και την κακοποιούσε συστηματικά με πρωτοφανή βαναυσότητα. Οι τρεις πήραν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα. Η άκρη του νήματος στην νοσηρή υπόθεση, βρέθηκε λόγω της επιμονής του πατέρας της.

«Φωνές, φωνές, κλάματα». «Πρέπει να έτρωγε ξύλο». «Τι έχεις εσύ παιδάκι μου, είσαι μελανιασμένη. Κάθε φορά φοβόταν να μιλήσει και έλεγε έπεσα, έπεσα κάτω», αναφέρει γειτόνισσα της 23χρονης.

Κατηγορούμενες με ένα βαρύ κατηγορητήριο, που περιλαμβάνει την ανθρωποκτονία με δόλο, την διακοπή κύησης, την πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και την εμπορία ανθρώπων, η 57χρονη σπιτονοικοκυρά του διαμερίσματος που ζούσε, η ίδια της η μάνα και η αδελφή, που επίσης την χτυπούσε και την εξωθούσε στην επαιτεία.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, η σπιτονοικοκυρά την εξωθούσε δια της βίας στην πορνεία και της έπαιρνε τα χρήματα, ενώ χτυπούσε και τα παιδιά του θύματος, μέχρι που έγινε καταγγελία και με εισαγγελική εντολή απομακρύνθηκαν τα παιδιά από αυτό το περιβάλλον. Είχε ξεκινήσει η αντίστροφή μέτρηση για την ζωή της βασανισμένης κοπέλας.

Τι συνέβη

Στις 9 Οκτωβρίου 2021, η μητέρα της πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης και δήλωσε την εξαφάνιση της κόρης της από τις 7 του μήνα. Στις 8 Οκτωβρίου όμως, βρέθηκε σε ένα κοντινό δρόμο τυλιγμένη με κουβέρτα, η σορός μία άγνωστης κοπέλας, που αφού κατέληξε στα αζήτητα, μετά από καιρό ταυτοποιήθηκε πως ήταν η 23χρονη.

Ο πατέρας της δεν πείστηκε ποτέ πως η κόρη του έχασε την ζωή της από παθολογικά αίτια και άρχισε να ψάχνει και να μαθαίνει μόνος του. Με την άποψή του συμφωνούσαν και οι καταθέσεις των γιατρών στην Αστυνομία. Έτσι το «κουβάρι» άρχισε σταδιακά να ξετυλίγεται και μετά από προσπάθεια, η γειτονιά άρχισε να μιλάει στις Αρχές.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της ανακρίτριας, θύμα της σπιτονοικοκυράς όμως είχε πέσει και μία ηλικιωμένη γυναίκα που επίσης έμενε μαζί της και την εξωθούσε και εκείνη στην επαιτεία. Έφτανε στο σημείο να σπρώχνει την ηλικιωμένη πάνω σε διερχόμενα αυτοκίνητα για να εκβιάζει με χρήματα του ανυποψίαστους οδηγούς

Τη Δευτέρα απολογούνται οι τρεις συλληφθείσες

Η Ανακρίτρια πείστηκε από την συλλογή του προανακριτικού υλικού και εξέδωσε εντάλματα σύλληψης και για τις τρεις. Το πρωί της Πέμπτης οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Δευτέρα.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρίνα Λεμεσού: Επιχείρησαν να φύγουν από το parking χωρίς να πληρώσουν - Πρόταξαν μαχαίρι σε αστυνομικούς

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top