LIKE ONLINE

Google: Διαγράφει εκατομμύρια λογαριασμούς Gmail - Ο λόγος και ποιους αφορά

Google: Διαγράφει εκατομμύρια λογαριασμούς Gmail - Ο λόγος και ποιους αφορά

Εκατομμύρια λογαριασμοί Gmail θα διαγραφούν από τον Δεκέμβριο, καθώς η Google αλλάζει τους κανόνες της για τους ανενεργούς χρήστες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, σε τρεις εβδομάδες, οποιοσδήποτε λογαριασμός Gmail δεν έχει χρησιμοποιηθεί για περισσότερα από δύο χρόνια θα διαγραφεί.

Οι λογαριασμοί Google Drive, Έγγραφα, Ημερολόγιο, Meet και Google Photos θα διαγραφούν επίσης εάν δεν ήταν πρόσφατα ενεργοί, μαζί με όλο το περιεχόμενό τους.

Στους λογαριασμούς που κινδυνεύουν να διαγραφούν, θα αποστέλλονται πολλαπλές ειδοποιήσεις πριν από την κατάργησή τους.

Η Google αναφέρει ότι η αλλαγή είναι απαραίτητη για να μειωθεί ο κίνδυνος κλοπής ανενεργών λογαριασμών από εγκληματίες και χρήσης για ανεπιθύμητο περιεχόμενο ή άλλο κακόβουλο περιεχόμενο.

Εάν ανησυχείτε ότι ο λογαριασμός σας πρόκειται να λήξει, το μόνο που απαιτείται για να τον διατηρήσετε είναι να συνδέεστε μία φορά κάθε δύο χρόνια, αναφέρει στο ρεπορτάζ της η Daily Mail.

Να σημειωθεί ότι οι χρήστες που διατηρούν ενεργή συνδρομή για υπηρεσίες όπως δημοσιεύσεις ειδήσεων ή εφαρμογές μέσω του λογαριασμού τους στο Gmail δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα.

Οι λογαριασμοί που έχουν βίντεο μεταφορτωμένα στο YouTube θα αποθηκευτούν επίσης, ενώ η αλλαγή δεν θα επηρεάσει τους επαγγελματικούς ή σχολικούς λογαριασμούς.

Η Ruth Kricheli, Αντιπρόεδρος για τη διαχείριση προϊόντων, λέει ότι η αλλαγή είναι απαραίτητη για την «προστασία των χρηστών μας από απειλές ασφαλείας, όπως ανεπιθύμητα μηνύματα, απάτες και παραβίαση λογαριασμού».

ΠΗΓΗ: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top