ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκλειστικά στο «T»: Διαψεύδει τον πατέρα ο Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας για το bullying και τα σκισμένα κουπόνια φαγητού σε δημοτικό της Λάρνακας

Αποκλειστικά στο «T»: Διαψεύδει τον πατέρα ο Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας για το bullying και τα σκισμένα κουπόνια φαγητού σε δημοτικό της Λάρνακας

Αντικρούει τους ισχυρισμούς του πατέρα, ο Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας του δημοτικού σχολείου στη Λάρνακα με αποκλειστικές δηλώσεις στο ThemaOnline.

Σε προηγούμενο άρθρο, έγινε αναφορά σε πατέρα μονογονιό δύο παιδιών, ο οποίος κατήγγειλε ότι τα παιδιά του βιώνουν συστηματικό bullying στο δημοτικό σχολείο όπου φοιτούν, αναφέροντας χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» : «Τους έπαιρναν από τα χέρια τα κουπόνια φαγητού και τους τα έσκιζαν. Έρχονταν σπίτι τα παιδιά μου και έτρωγαν λαίμαργα, που να ήξερα ότι ήταν όλη τη μέρα νηστικά», σημείωσε.

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας του δημοτικού σχολείου, Νεόφυτος Φακοντή, σε επικοινωνία με το ΤhemaOnline διαψεύδει τα πιο πάνω, δηλώνοντας :

«Σχετικά με τις πληροφορίες που διέρρευσαν ότι στο δημοτικό σχολείο Ορόκλινης γίνεται bullying σε κάποιους μαθητές και ακούγοντας όσα είπε ο πατέρας σήμερα το πρωί, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι στο Δημοτικό Σχολείο Ορόκλινης δεν γίνεται bullying.

Υπάρχει πολύ καλή συνεργασία εμένα ως Προέδρου της Σχολικής Εφορείας με τον Διευθυντή του σχολείου και το εκπαιδευτικό προσωπικό. Ανταλλάσσουμε σκέψεις και απόψεις για να βελτιωνόμαστε και να γίνουμε καλύτεροι. Στο δημοτικό σχολείο της Ορόκλινης λειτουργεί μια μονάδα ειδικής εκπαίδευσης, μια ειδική μονάδα στην οποία τυγχάνουν κάποιας στήριξης κάποια παιδιά. Εφαρμόζονται προγράμματα σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και σίγουρα όταν έχεις ένα σχολείο με 400 μαθητές, από 30 και πλέον χώρες, μπορεί να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα. Όμως προβλήματα bullying δεν έχουμε διαπιστώσει όπως αναφέρθηκαν».

«Τα κουπόνια είναι πλαστικοποιημένα δεν μπορεί κάποιος να τα σκίσει με τα χέρια»

Ο κ.Φακοντής αντικρούει τις δηλώσεις περί σκισμένων κουπονιών, αναφέροντας ότι τα κουπόνια είναι πλαστικοποιημένα.

«Αναφέρθηκε ότι σκίζουν το κουπόνι που πάει να πάρει δωρεάν πρόγευμα. Μίλησα με την Υπεύθυνη της καντίνας και δεν έχει συμβεί αυτό ποτέ. Το πρόγευμα το παίρνουν όλα τα παιδιά που δικαιούνται κανονικά, κάθε μέρα δωρεάν.

Αξίζει να αναφέρω ότι τα κουπόνια είναι πλαστικοποιημένα. Για να μπορέσει κάποιος να το σκίσει, μόνο αν έχει ψαλίδι μπορεί να το κάνει , δεν μπορεί με τα χέρια να σκίσει το κουπόνι».

«Τα παιδιά παρακολουθούν ολοήμερο σχολείο και σιτίζονται κανονικά το μεσημέρι»

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας, αντικρούει εξίσου την καταγγελία του πατέρα ότι στο σπίτι τα παιδιά επιστρέφουν πεινασμένα καθώς φοιτούν σε ολοήμερο σχολείο και σιτίζονται κανονικά όπως όλα τα παιδιά.

Οπως αναφέρει στο ThemaOnline : «Επίσης από όσο γνωρίζω , τα παιδιά του συγκεκριμένου πατέρα παρακολουθούν ολοήμερο σχολείο μέχρι το απόγευμα και σιτίζονται κανονικά το μεσημέρι. Πως είναι δυνατόν να λέει ότι μένουν νηστικά τα παιδιά του;

Για αυτό αντικρούω τους ισχυρισμούς του . Γνωρίζω πολύ περισσότερα πράγματα , τα οποία δεν μπορώ να αναφέρω στην δημοσιότητα. Υπάρχουν προσωπικά δεδομένα, υπάρχουν θέματα τα οποία δεν θέλουμε να στιγματίσουμε τα παιδιά ούτε την οικογένεια. Ας δουν τα προβλήματα που έχουν οι ίδιοι πρώτα και μετά να επιρρίπτουν ευθύνες στο σχολείο. Αυτά μπορώ να πω. Μπορούσα να πω περισσότερα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top