ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σου έχουμε την καλύτερη πρόταση για κυριακάτικο brunch by the sea

Σου έχουμε την καλύτερη πρόταση για κυριακάτικο brunch by the sea

Το αγαπημένο και το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας έρχεται σε πακέτο που δύσκολα θα μπορέσεις να αρνηθείς.

Και ποιος δεν αγαπάει το brunch; Ειδικά όταν αυτό συνδυάζει ποιοτικά πιάτα, μοναδικό περιβάλλον και άψογη εξυπηρέτηση, τότε το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας γίνεται ακαταμάχητο.

Γι’ αυτό και το Le Deli Robuchon στη Μαρίνα Αγίας Νάπας ετοίμασε μία ξεχωριστή προσφορά για brunch που σίγουρα δεν θα μπορέσεις να αρνηθείς. Κάθε Κυριακή από τις 09.00 έως τις 15.00, το εστιατόριο προσφέρει ένα πλούσιο μενού με μοναδικές επιλογές.

Φτιάξε το πρωινό ή το brunch που επιθυμείς με εδέσματα από το πλούσιο μπουφέ του Le Deli και απόλαυσέ το μαζί με έναν καφέ και έναν χυμό με μόνο 27 ευρώ το άτομο!

Για τους μικρούς μας φίλους (ηλικίας 6-12 ετών), υπάρχει ειδική τιμή μόλις 13,50 ευρώ το άτομο που περιλαμβάνει φαγητό και χυμό.

Επέλεξε ανάμεσα σε δεκάδες λαχταριστές επιλογές όπως ένα αυθεντικό αγγλικό πρωινό με scrambled eggs, μπέικον, λουκάνικα, μανιτάρια, hashbrown potatoes και φυσικά χαλούμι στη σχάρα. Ή αν προτιμάς κάτι πιο healthy το μενού διαθέτει επιλογές από λαχανικά μέχρι ποικιλία φρούτων και overnight oats με μία πληθώρα από toppings που θα λατρέψουν και οι πιο απαιτητικοί. Οι επιλογές του μενού όμως δεν σταματούν εκεί, καθώς από τις 12:30 μ.μ. και έπειτα το Le Deli προσφέρει και μία ποικιλία ζεστών πιάτων όπως vegan λαζάνια και μουσακά, φιλέτο σολομού, κοτόπουλο στη σχάρα κ.α.  Και φυσικά από το μενού του Le Deli δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν και οι πιο γλυκιές επιλογές, με μία ποικιλία από τις δημοφιλείς τάρτες του εστιατορίου σε μίνι εκδοχή αλλά και το φημισμένο του σπιτικό ρυζόγαλο.

Το Le Deli Robuchon δεν είναι ακόμη ένα εστιατόριο, αλλά ένας χώρος που προσφέρει μία  ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία. Το κομψό περιβάλλον, η άψογη εξυπηρέτηση και τα ποιοτικά υλικά μετατρέπουν την κυριακάτικη εμπειρία brunch σε μια ονειρεμένη μικρή απόδραση από την καθημερινότητα.

Αν αναρωτιέστε λοιπόν πού να περάσετε τις φθινοπωρινές Κυριακές σας, επισκεφτείτε το Le Deli Robuchon στη Μαρίνα Αγίας Νάπας και αφεθείτε στην απόλαυση ενός brunch by the sea που θα σας μείνει αξέχαστο.

Για κρατήσεις επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 23 300570 ή κάντε την κράτησής σας διαδικτυακά πατώντας εδώ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top