ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κλειστός δρόμος στη Λευκωσία λόγω εργασιών της ΑΗΚ

Κλειστός δρόμος στη Λευκωσία λόγω εργασιών της ΑΗΚ

Λόγω εργασιών της ΑΗΚ, η οδός Γιάννου Κρανιδιώτη, στη Λευκωσία, από τη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού μέχρι την οδό Πάργας, θα παραμείνει κλειστή.

Δημόσια Έργα στην Επαρχία Λευκωσίας
Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού, Τμήμα Δημοσίων Έργων Λευκωσίας, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την περίοδο 1/12/2023 - 31/1/2024, στο πλαίσιο του έργου «Δρόμος εντός Τσερίου», πρόκειται να εφαρμοστεί η έβδομη φάση των εργασιών, κατά την οποία θα παραμείνει κλειστό τμήμα της οδού Σαλαμίνος από τη συμβολή της με την οδό Στροβόλου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αχαιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης της πιο πάνω φάσης η πρόσβαση των οχημάτων από την οδό Στροβόλου στην οδό Σαλαμίνος θα πραγματοποιείται από παρακείμενες παρόδους.

Για την πιο πάνω κυκλοφοριακή ρύθμιση θα υπάρχουν οι κατάλληλες προσωρινές σημάνσεις, τις οποίες οι οδηγοί ενδείκνυται να ακολουθούν.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top