Παράνομη ιστοσελίδα κράτησης γηπέδων αθλοπαιδιών καταγγέλλει ο Δήμος Πάφου - Στην Αστυνομία η υπόθεση

Παράνομη ιστοσελίδα κράτησης γηπέδων αθλοπαιδιών καταγγέλλει ο Δήμος Πάφου - Στην Αστυνομία η υπόθεση

Σε καταγγελία στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου έχει προβεί ο Δήμος Πάφου αναφορικά με παράνομες κρατήσεις των γηπέδων αθλοπαιδιών του Δήμου μέσω ιστοσελίδας που δεν του ανήκει και ουδεμία σχέση έχει με τη λειτουργία της ιστοσελίδας αυτής.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η καταγγελία βρίσκεται υπό διερεύνηση από την Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου και αναζητείται το άτομο που βρίσκεται πίσω από τη λειτουργία της. 

Επίσης, ο Δήμος ενημερώνει το κοινό ότι εντός Ιανουαρίου 2024 στο πλαίσιο της περεταίρω ψηφιοποίησης των υπηρεσιών του Δήμου Πάφου θα γίνει ενσωμάτωση στην εφαρμογή PafosNow, υπηρεσίας κράτησης όλων των δημοτικών χώρων συμπεριλαμβανομένων των γηπέδων αθλοπαιδιών που ανήκουν στο Δήμο Πάφου.

Τονίζεται στην ανακοίνωση ότι η χρήση των γηπέδων από το κοινό θα γίνεται μόνο με κράτηση από την εφαρμογή PafosNow.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE