ΕΛΛΑΔΑ

Ρέντη: «Τον έδωσαν οι μεγάλοι για να σώσουν το τομάρι τους» λέει η μητέρα του 18χρονου

Ρέντη: «Τον έδωσαν οι μεγάλοι για να σώσουν το τομάρι τους» λέει η μητέρα του 18χρονου

Την άποψη ότι τον 18χρονο που συνελήφη για τη ρίψη της ναυτικής φωτοβολίδας από την οποία τραυματίστηκε βαρύτατα ο 31χρονος αστυνομικός το βράδυ της Πέμπτης στου Ρέντη «τον έδωσαν οι μεγάλοι για να σώσουν το τομάρι τους και να μην πάνε μέσα» εξέφρασε το μεσημέρι της Τρίτης η μητέρα του νεαρού.

«Το παιδί μου ούτε παραβατικό ήταν, ούτε χούλιγκαν, ούτε οργανωμένος οπαδός» είπε η μητέρα του 18χρονου στο Star.

Αφού διέψευσε ότι τα ρούχα του νεαρού πλύθηκαν το επίμαχο βράδυ όταν επέστρεψε σπίτι του, η μητέρα του είπε ότι «δεν είμαστε εγκληματίες, είμαστε απλοί άνθρωποι. Μέχρι να μάθουμε ποιος το έχει κάνει παρακαλάμε να γίνει καλά (σ.σ. ο 31χρονος αστυνομικός), να το προστατεύσει η Παναγία για να μην υποστεί η μανούλα του ό,τι έπαθα εγώ εδώ και 11 χρόνια».

Επέμεινε, μάλιστα, στην θέση την οποία είχε διατυπώσει από χθες ότι «δεν είναι ότι δεν έριξε τη φωτοβολίδα, ενδεχομένως να μην είναι η δικιά του».

 Στο Star μίλησε και ο πατέρας του 18χρονου και σημείωσε πως «όταν κάνεις μια ατιμία τρέχεις να κρυφτείς, εδώ λένε ότι πήγαινε και καυχιόταν».

Σύμφωνα με τον ίδιο ο 18χρονος είναι χάλια ψυχολογικά, «δεν θέλει να με δει, με ντρέπεται, λέει "δεν θέλω να δω τον πατέρα μου και να τον στεναχωρήσω».

«Σαν το πρόβατο πήγε, επί σφαγής» κατέληξε ο πατέρας του 18χρονου που έχει ομολογήσει οτι έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα που τραυμάτισε τον αστυνομικό.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top