Ιωάννινα: Νεκρός σε τροχαίο 45χρονος πυροσβέστης

Ιωάννινα: Νεκρός σε τροχαίο 45χρονος πυροσβέστης

Στο πένθος βυθίστηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιωαννίνων από τον άδικο χαμό 45χρονου πυροσβέστη που το πρωί έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα .

Ο 45χρονος τελείωσε τη βάρδια του στην Κόνιτσα και επέστρεφε στο σπίτι του όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στην περιοχή Βίγλα το αυτοκίνητο του συγκρούστηκε πλαγιο-μετωπικα με άλλο ΙΧ. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον συνάδελφο τους δυστυχώς νεκρό, ενώ από το δεύτερο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν οι τρείς επιβαίνοντες και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Σήμερα (23-12-2023) το πρωί στο 43ο χλμ. της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Κοζάνης Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 45χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 46χρονος και επέβαιναν ακόμη δύο άτομα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 45χρονου και τον τραυματισμό των υπολοίπων. Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πωγωνίου.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.