Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρωσική επίθεση στο Χάρκοβο - Χτυπήθηκε το ξενοδοχείο Kharkiv Palace Hotel

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρωσική επίθεση στο Χάρκοβο - Χτυπήθηκε το ξενοδοχείο Kharkiv Palace Hotel

Ρωσική επίθεση που σημειώθηκε στο κέντρο της πόλης Χάρκοβο στην Ουκρανία χτύπησε ιατρικό ίδρυμα, συγκροτήματα κατοικιών και άλλους μη στρατιωτικούς στόχους προκαλώντας τον τραυματισμό τουλάχιστον 8 ανθρώπων, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της περιφέρειας Ολεγκ Σινεχούμποφ στο Telegram.

«Οι κατοχικές δυνάμεις έπληξαν στον κεντρικό τομέα του Χάρκοβο…χτύπησαν αποκλειστικά μη στρατιωτικές υποδομές. Σε αυτές περιλαμβάνονται ένα ιατρικό ίδρυμα, συγκροτήματα κατοικιών, καταστήματα και δημόσιοι χώροι», έγραψε ο κυβερνήτης διευκρινίζοντας ότι η ρωσική επίθεση περιλάμβανε έξι πλήγματα.

Τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα μετέδωσαν εικόνες από το Kharkiv Palace Hotel στο κέντρο της πόλης που έχει υποστεί ζημιές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Με επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, καταγγέλλει -όπως αναφέρει- την «καταπιεστική και εχθρική πολιτική» της ελληνοκυπριακής πλευράς, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, εντείνεται συνεχώς.

BEST OF TOTHEMAONLINE