ΕΛΛΑΔΑ

Τουριστικό λεωφορείο με Έλληνες συγκρούστηκε με νταλίκα στη Βουλγαρία - 10 οι τραυματίες - Συγκλονίζει μαρτυρία - Φωτογραφίες

Τουριστικό λεωφορείο με Έλληνες συγκρούστηκε με νταλίκα στη Βουλγαρία - 10 οι τραυματίες - Συγκλονίζει μαρτυρία - Φωτογραφίες

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, λίγο μετά τις 12:00, στη Βουλγαρία όταν λεωφορείο με εκδρομείς συγκρούστηκε με νταλίκα και βγήκε από τον δρόμο. Στους τραυματίες περιλαμβάνονται Έλληνες, ενώ οδηγός ήταν 36χρονος Ρουμάνος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από το λεωφορείο υπάρχουν δέκα συνολικά τραυματίες, όκτω Έλληνες και δύο Ρουμάνοι.

Η κατάσταση των τραυματιών δεν εμπνέει ανησυχία.

Οκτώ Έλληνες που επέβαιναν στο λεωφορείο διακομίστηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Κάνεφ στο Ρούσε και έπειτα από λίγη ώρα οι επτά έλαβαν εξιτήριο. Η μία επιβάτης εξ αυτών παρεμεινε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις, σύμφωνα με πληροφορίες.

Όπως μεταδίδεται, μία 62χρονη με τραύμα στο κεφάλι πρόκειται να χειρουργηθεί, χωρίς όμως να διατρέχει κίνδυνο.

Οι υπόλοιποι εννέα φέρουν ελαφρά τραύματα και κοψίματα, μάλιστα δύο από αυτούς αρνήθηκαν να νοσηλευτούν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, από τους οκτώ Έλληνες που τραυματίστηκαν, μία Ελληνίδα νοσηλεύεται.

Οι επτά μπήκαν σε άλλο λεωφορείο, μετά τη σύγκρουση, με μέριμνα της ελληνικής πρεσβείας.

Το ατύχημα συνέβη στον δρόμο Μπόροβο-Βόλοβο, στη βόρεια Βουλγαρία κοντά στα σύνορα με Ρουμανία.

Το τουριστικό λεωφορείο με ρουμάνικες πινακίδες, συγκρούστηκε με την νταλίκα από την Τουρκία που οδηγούσε 50χρονος Τούρκος.

Βουλγαρία: «Ηταν απίστευτα αγχωτικό» - Συγκλονίζει επιβάτης του τουριστικού λεωφορείου που συγκρούστηκε με νταλίκα

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες επιβατών του τουριστικού λεωφορείου που συγκρούστηκε με νταλίκα κοντά στα σύνορα Βουλγαρίας - Ρουμανίας. Όπως μετέδωσε η βουλγαρική τηλεόραση το λεωφορείο που κατευθυνόταν προς την Μπιάλα, σε μία στροφή ανάμεσα σε Βόλοβο και Μπόροβο συγκρούστηκε με μία νταλίκα. Κατά τη διάρκεια του τροχαίου τραυματίστηκαν 10 άτομα. Πρόκειται για τους δύο οδηγούς, ρουμανικής καταγωγής και οκτώ Έλληνες επιβάτες.

Ένας εξ αυτών, ο Παναγιώτης Γραψάς μίλησε στο bTV και περιέγραψε όσα βίωσε. «Δυστυχώς, είχαμε δύο ατυχήματα -ένα μικρό στη Ρουμανία και ένα δεύτερο στη Βουλγαρία. Οι περισσότεροι είμαστε καλά... Δεν ξέρω τι πήγε στραβά, ήταν κεντρικός δρόμος. Τώρα περιμένουμε να μάθουμε πώς πάνε οι νοσηλευόμενοι, καθώς και να μεταφερθούμε στη Σόφια και από εκεί στην Ελλάδα... Ήταν απίστευτο αγχωτικό, δεν αντιλαμβάνεστε τι συμβαίνει, αλλά είμαστε χαρούμενοι που είμαστε καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός οδηγός φορτηγού από την Τουρκία, που βρισκόταν σε μικρή απόσταση από το συμβάν, ανέφερε ότι ο οδηγός του λεωφορείου που μετέφερε τους Έλληνες τουρίστες κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα.

«Το λεωφορείο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα και μπροστά μου ήταν δύο-τρία λάστιχα, το λεωφορείο πήγαινε να με παρασύρει και εμένα. Ο συνάδελφός μου με πήρε τηλέφωνο ότι είχε ατύχημα, ότι συγκρούστηκε με λεωφορείο και ήρθα στο σημείο. Οι επιβάτες βγήκαν από τα σπασμένα τζάμια του λεωφορείου και τους βοήθησα να φύγουν πιο γρήγορα από το λεωφορείο», είπε ο Άκεν, συνάδελφος του οδηγού του τρακαρισμένου φορτηγού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα δείγματα αλκοόλ και των δύο οδηγών ήταν αρνητικά. Η έρευνα για το τροχαίο είναι σε εξέλιξη.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top