ΕΛΛΑΔΑ

Μέγαρα: Την Τρίτη θα απολογηθεί ο 24χρονος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια τον 4χρονo

Μέγαρα: Την Τρίτη θα απολογηθεί ο 24χρονος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια τον 4χρονo

Την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων ο 24χρονος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια το 4χρονο αγοράκι της συζύγου του στα Μέγαρα.

Σήμερα ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στα δικαστήρια, καθώς είχε προηγηθεί η σύλληψή του στα Μέγαρα έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. Σε βάρος του 24χρονου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Ο δικηγόρος του συλληφθέντα υποστήριξε, πάντως, ότι ο εντολέας του παραδόθηκε και ότι υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού με τις αστυνομικές αρχές. Ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη.

Σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στα Μέγαρα κρυβόταν ο 24χρονος

Ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στον καταυλισμό Ρομά, στα Μέγαρα, ήταν τον κρησφύγετο του 24χρονου ο οποίος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια τον 4χρονο γιο της συντρόφου του και συνελήφθη σήμερα το πρωί από Αστυνομικούς της ομάδας ΟΠΚΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος, ο οποίος αναζητούνταν από την προηγούμενη Τετάρτη, είχε κρυφτεί σε ένα παράπηγμα χωρίς, ωστόσο, να έχει καλύψει τις κινήσεις του καθώς αρκετοί τον έβλεπαν να κυκλοφορεί κανονικά στον καταυλισμό.

Από χθες το βράδυ, οι Αρχές είχαν πληροφορίες για το πού κρύβεται και σήμερα το πρωί, μετά από μια συντονισμένη επιχείρηση της ομάδας ΟΠΚΕ, τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top