ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: Η ΕΛΑΣ επιβεβαίωσε τον εντοπισμό της σορού του 31χρονου Μπάμπη - Από πού την αναγνώρισαν

Μεσολόγγι: Η ΕΛΑΣ επιβεβαίωσε τον εντοπισμό της σορού του 31χρονου Μπάμπη - Από πού την αναγνώρισαν

Στον 31χρονο Μπάμπη ανήκει η σορός άνδρα που εντοπίστηκε κατά τις έρευνες της Αστυνομίας, σε βαλτώδη περιοχή κοντά σε λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου. Την είδηση επιβεβαίωσε η Αστυνομία, μετά την εξέταση της σορού από τον ιατροδικαστή που κλήθηκε και έφτασε άμεσα στο σημείο.

Οι διαδικασίες έτρεξαν για την ταυτοποίηση της σορού, ενώ ο χώρος αποκλείστηκε, προκειμένου να συνεχιστούν οι έρευνες από την Αστυνομία.

Με βάση τη μαρτυρία ενός από τους διασώστες που συμμετείχαν στις έρευνες, η σορός βρέθηκε μέσα σε βάλτο, δεμένη πάνω σε βαρύ αντικείμενο προκειμένου να κρατήσει το άψυχο σώμα του Μπάμπη κάτω από την επιφάνεια.

Ωστόσο, η ΕΛΑΣ χρησιμοποίησε ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά που μπορούν να εντοπίσουν ακόμη και υπολείμματα από αγνοούμενους και όπως ανέφερε ο διασώστης που μίλησε ζωντανά στο MEGA, το σκυλί ήταν που εντόπισε τη σορό που βρισκόταν μέσα στο νερό.

Από τα ρούχα φέρεται να αναγνωρίστηκε η σορός
Στη βαλτώδη περιοχή που εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη που αγνοείτο εδώ και 18 μέρες, οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν πως η σορός του φέρεται να αναγνωρίστηκε από τα ρούχα που φορούσε το τελευταίο βράδυ πριν από την εξαφάνισή του. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, η οικογένεια ενημερώθηκε για την εύρεση της σορού του αγνοούμενου, που εντοπίστηκε στην περιοχή Ευαγγελίστρια στον Κάμπο Ευηνοχωρίου. Στην περιοχή σπεύδει ιατροδικαστής.

Ιατροδικαστής στο σημείο εντοπισμού της σορού
Μέσα σε λίγα λεπτά από το χρονικό σημείο που έγινε γνωστή η είδηση της εύρεσης της σορού σε ένα βάλτο στην περιοχή «Ευαγγελίστρια» στο Μεσολόγγι, στο σημείο των ερευνών έσπευσε και ιατροδικαστής, γεγονός που επιβεβαιώνει την ύπαρξη της σορού.

Η ΕΛΑΣ μέχρι και λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας δεν επιβεβαίωνε τον εντοπισμό, αλλά ούτε και τη σύνδεση με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη που αγνοείται εδώ και 18 μέρες. Τελικά, αμέσως μετά τις ενέργειες του ιατροδικαστή, ανακοινώθηκε και το δυσάρεστο τέλος στο θρίλερ των ερευνών.

ΠΗΓΗ: CNN.gr

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top