ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η φετινή προεδρία των Young Lions στα χέρια της Innovation Leo Burnett

Η φετινή προεδρία των Young Lions στα χέρια της Innovation Leo Burnett

Η General Manager της Innovation Leo Burnett Ξένια Χατζηϊωαννίδου αναλαμβάνει την προεδρία για να τους δώσει την αίγλη και τη βαρύτητα που τους αξίζει.

Τα Young Lions Competitions, ο κορυφαίος διεθνής διαγωνισμός δημιουργικότητας στα πλαίσια του Cannes Lions International Festival of Creativity, διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Διαφήμισης Επικοινωνίας Κύπρου (Σ∆ΕΚ) και φέτος, την προεδρία αναλαμβάνει μια νέα γυναίκα με όραμα.

Έχοντας πρόσφατα αναλάβει και τη Γενική Διεύθυνση της Innovation Leo Burnett, η Ξένια Χατζηϊωαννίδου, ξεκινά το έργο της, με σκοπό την υλοποίηση του γενικότερου οράματος της εταιρείας, να επηρεάσει θετικά την εξέλιξη του χώρου και να δώσει έμπνευση στα νέα ταλέντα της Κύπρου. Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει: “Ελπίζω ότι η προεδρία μου θα συμβάλει στην επιτυχία του διαγωνισμού, διατηρώντας το πνεύμα της δημιουργικότητας και ενθαρρύνοντας τους νέους επαγγελματίες. Αυτό που επιδιώκουμε είναι ο διαγωνισμός να γίνει ευρέως γνωστός στο κοινό της Κύπρου για τη διεθνή του αίγλη και προοπτική, να αγκαλιαστεί ως θεσμός με περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά συμμετοχές και να εξελιχθεί”.

Σε συνεργασία με τους ανθρώπους της ομάδας της αλλά και την οργανωτική επιτροπή με μέλη από τα μεγαλύτερα διαφημιστικά γραφεία του τόπου, εργάζονται για να κάνουν ονειρική την αρχή των νέων ταλέντων στη διαφήμιση.

Οι φετινοί δημιουργοί θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν στις κατηγορίες PR, Film, Digital, Design και Marketing για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο φεστιβάλ των Καννών, βιώνοντας μια εμπειρία ζωής με παγκόσμια αίγλη. Ακόμα, θα δοθεί και η ευκαιρία σε έναν φοιτητή ή φοιτήτρια να ταξιδέψει μαζί με τους νικητές στις Κάννες για να βιώσει τη μοναδική εμπειρία από κοντά.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι νέοι δημιουργοί και φοιτητές μπορούν να δηλώνουν τη συμμετοχή τους δωρεάν στην σχετική ιστοσελίδα younglions.cy

Η Innovation Leo Burnett δραστηριοποιείται στη διαφήμιση της Κύπρου από το 1988. Ανήκει στο διεθνές δίκτυο Publicis Groupe, το δεύτερο μεγαλύτερο δίκτυο επικοινωνίας στον κόσμο και αντιπροσωπεύει το δίκτυο της Leo Burnett και της Starcom στην Κύπρο. Γνωρίστε την Innovation Leo Burnett: leoburnett.com.cy

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Δημοσκόπηση Sigma: «Κονταροχτυπιούνται» ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ- Ποια πρόσωπα προηγούνται στις Ευρωεκλογές και Δημοτικές

Δημοσκόπηση Sigma: «Κονταροχτυπιούνται» ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ- Ποια πρόσωπα προηγούνται στις Ευρωεκλογές και Δημοτικές

Την τελευταία του Δημοσκόπηση για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, παρουσίασε το βράδυ της Πέμπτης 30 Μαΐου η τηλεόραση Sigma, στο πλαίσιο της εκπομπής «Χωρίς Περιστροφές».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top