H Emma Stone χοροπηδάει από χαρά στο απρόσμενο reunion με συνάδελφό της - Δείτε βίντεο

H Emma Stone χοροπηδάει από χαρά στο απρόσμενο reunion με συνάδελφό της - Δείτε βίντεο

H Emma Stone είναι γενικά ευδιάθετος άνθρωπος και χαμογελάει συχνά, αυτή τη φορά όμως μας ξάφνιασε όλους, όταν συνειδητοποίησε ότι βρισκόταν στο ίδιο στούντιο εκπομπής με την συνάδελφό της Bryce Dallas Howard.

Μόλις η Stone είδε την Howard από πίσω έτρεξε να την αγκαλιάσει, ενώ και οι δυο τους χοροπηδούσαν και γελούσαν για αρκετή ώρα, λέγοντας πόσο ενθουσιασμένες είναι για αυτό που τους συνέβη. Στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν και για το Instagram της εκπομπής Good Morning America, ενώ εκεί κυκλοφόρησε και το βίντεο της συνάντησής τους. Οι δύο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί στην ταινία The Help το μακρινό 2011 και πιθανότατα να είχαν να βρεθούν από τότε, αν κρίνουμε από τη χαρά και τον εναγκαλισμό τους.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της η Emma Stone μίλησε για την ταινία Poor Things, επισημαίνοντας πόσο ευγνώμων και τυχερή είναι που συμμετείχε σε αυτήν. Στην εκπομπή, την οποία συμπαρουσιάζει ο ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφος και πρώην πολιτικός George Stephanopoulos, συζητήθηκαν κι άλλα πράγματα, που δεν είχαν άμεση σχέση με την ταινία και τις 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ που έχει συγκεντρώσει, όπως το ποιο είναι το φυσικό χρώμα των μαλλιών της Emma.

Η 35χρονη σταρ, όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το επόμενο συναρπαστικό πρότζεκτ με το οποίο ασχολείται, απάντησε «ο ύπνος», πράγμα απόλυτα λογικό, εφόσον η ίδια έχει δουλέψει πάρα πολύ σκληρά τους τελευταίους μήνες για την προώθηση της ταινίας – για να μην αναφερθούμε καν στα δύσκολα γυρίσματά της.

Δείτε βίντεο:

Δείτε βίντεο:

Δείτε την ανάρτηση:

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE