LIFESTYLE

H Emma Stone χοροπηδάει από χαρά στο απρόσμενο reunion με συνάδελφό της - Δείτε βίντεο

H Emma Stone χοροπηδάει από χαρά στο απρόσμενο reunion με συνάδελφό της - Δείτε βίντεο

H Emma Stone είναι γενικά ευδιάθετος άνθρωπος και χαμογελάει συχνά, αυτή τη φορά όμως μας ξάφνιασε όλους, όταν συνειδητοποίησε ότι βρισκόταν στο ίδιο στούντιο εκπομπής με την συνάδελφό της Bryce Dallas Howard.

Μόλις η Stone είδε την Howard από πίσω έτρεξε να την αγκαλιάσει, ενώ και οι δυο τους χοροπηδούσαν και γελούσαν για αρκετή ώρα, λέγοντας πόσο ενθουσιασμένες είναι για αυτό που τους συνέβη. Στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν και για το Instagram της εκπομπής Good Morning America, ενώ εκεί κυκλοφόρησε και το βίντεο της συνάντησής τους. Οι δύο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί στην ταινία The Help το μακρινό 2011 και πιθανότατα να είχαν να βρεθούν από τότε, αν κρίνουμε από τη χαρά και τον εναγκαλισμό τους.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της η Emma Stone μίλησε για την ταινία Poor Things, επισημαίνοντας πόσο ευγνώμων και τυχερή είναι που συμμετείχε σε αυτήν. Στην εκπομπή, την οποία συμπαρουσιάζει ο ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφος και πρώην πολιτικός George Stephanopoulos, συζητήθηκαν κι άλλα πράγματα, που δεν είχαν άμεση σχέση με την ταινία και τις 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ που έχει συγκεντρώσει, όπως το ποιο είναι το φυσικό χρώμα των μαλλιών της Emma.

Η 35χρονη σταρ, όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το επόμενο συναρπαστικό πρότζεκτ με το οποίο ασχολείται, απάντησε «ο ύπνος», πράγμα απόλυτα λογικό, εφόσον η ίδια έχει δουλέψει πάρα πολύ σκληρά τους τελευταίους μήνες για την προώθηση της ταινίας – για να μην αναφερθούμε καν στα δύσκολα γυρίσματά της.

Δείτε βίντεο:

Δείτε βίντεο:

Δείτε την ανάρτηση:

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top