ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπ. Γεωργίας: «Μετά τη δικαστική απόφαση για το χαλλούμι η απόφαση της Κυβέρνησης»

Υπ. Γεωργίας: «Μετά τη δικαστική απόφαση για το χαλλούμι η απόφαση της Κυβέρνησης»

Οι αποφάσεις της Κυβέρνησης σε σχέση με το χαλλούμι θα ανακοινωθούν σε σύσκεψη θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με όλους τους εμπλεκόμενους, μετά την 21η Φεβρουαρίου, οπότε και θα εκδοθεί η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου σε σχέση με την προσφυγή για το χαλλούμι, δήλωσε η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Μαρία Παναγιώτου.

Σε δηλώσεις, μετά τη συνάντηση την Πέμπτη του Προέδρου της Δημοκρατίας με τη Συντονιστική Επιτροπή Αγελαδοτρόφων για το χαλλούμι, στην παρουσία της Υπουργού Γεωργίας, η κ. Παναγιώτου είπε ότι μετά τη σημερινή συνάντηση με τους εκπροσώπους των αγελαδοτρόφων αλλά και μετά τη συνάντηση με τους εκπροσώπους των αιγοπροβατοτρόφων και «έχοντας τα δύο ορόσημα που έχουμε μπροστά μας, την απόφαση του δικαστηρίου και την απόφαση για τον Μάρτιο, όπου επεκτείνεται η μεταβατική περίοδος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συγκαλέσει σε συνάντηση όλους τους εμπλεκόμενους για να ανακοινωθούν οι αποφάσεις της Κυβέρνησης».

Ανέφερε ότι σήμερα έχουν δοθεί οι θέσεις των αγελαδοτρόφων και ζήτησε αναμονή για αποφάσεις μέχρι τη σύσκεψη που θα συγκαλέσει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας, από την ακριτική Αθηένου έστειλε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, διαβεβαιώνοντας ότι «παρά τις δυσκολίες, τα προβλήματα, τις προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά λόγω της τουρκικής αδιαλλαξίας, ποτέ μα ποτέ δεν πρόκειται να αποστρατευτούμε από την προσπάθεια για να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας και να την επανενώσουμε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top