«Μπούκαραν κύριοι» σε κοσμηματοπωλείο στο εμπορικό κέντρο Πάφου, άρπαξαν σχεδόν όλα τα χρυσαφικά και τράπηκαν σε φυγή

«Μπούκαραν κύριοι» σε κοσμηματοπωλείο στο εμπορικό κέντρο Πάφου, άρπαξαν σχεδόν όλα τα χρυσαφικά και τράπηκαν σε φυγή

Διάρρηξη διαπράχτηκε σε χρυσοχοείο στην Πάφο τα ξημερώματα της Πέμπτης, με τους δράστες να τοποθετούν τα χρυσαφικά σε βαλίτσες προτού τραπούν σε φυγή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η πληροφορία που έλαβε αφορούσε διάρρηξη χρυσοχοείου στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, στην Πάφο. Συγκεκριμένα στη 1:45 τα ξημερώματα ο ιδιοκτήτης του χρυσοχοείου έλαβε μήνυμα στο κινητό του ότι ήχησε ο συναγερμός που διαθέτει το κατάστημα του, για παραβίαση στο κοσμηματοπωλείο που διατηρεί στο εμπορικό κέντρο της Πάφου. Αμέσως ενημέρωσε την Αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στην σκηνή.

Οι φερόμενοι δράστες - τρεις στον αριθμό σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις - φέρεται να εισήλθαν στο κοσμηματοπωλείο και να απέσπασαν σχεδόν όλα τα χρυσαφικά που διέθετε το χρυσοχοείο τοποθετώντας τα σε βαλίτσες και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.

Το κατάστημα διαθέτει κλειστό σύστημα παρακολούθησης το οποίο αξιολογείται από τις ανακριτικές αρχές.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE