Μητέρα η νεκρή από τους πυροβολισμούς στην παρέλαση στο Κάνσας, 9 παιδιά στους τραυματίες - Δραματικά βίντεο

Μητέρα η νεκρή από τους πυροβολισμούς στην παρέλαση στο Κάνσας, 9 παιδιά στους τραυματίες - Δραματικά βίντεο

Μια μητέρα δύο παιδιών που εργαζόταν ως DJ είναι η νεκρή του τραγικού επεισοδίου με πυροβολισμούς στο τέλος της πανηγυρικής παρέλασης στο Κάνσας για την κατάκτηση του τίτλου στο φετινό Super Bowl (τον τελικό του πρωταθλήματος αμερικανικού ποδοσφαίρου) από την ομάδα των Kansas City Chiefs.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, από τη σοκαριστική επίθεση έχουν τραυματιστεί 21 άτομα, 11 εκ των οποίων παιδιά ηλικίας από 6 έως 15 ετών. Αμερικανοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι τουλάχιστον εννέα από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη ή σοβαρή κατάσταση, ενώ ασαφής παραμένει μέχρι στιγμής ο αριθμός αλλά και το κίνητρο των δραστών.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εντόπισαν το «σημείο μηδέν»: Τι αποκαλύπτει το πόρισμα των Αμερικανών για τη φωτιά στη Λεμεσό

Εντόπισαν το «σημείο μηδέν»: Τι αποκαλύπτει το πόρισμα των Αμερικανών για τη φωτιά στη Λεμεσό

Στο μικροσκόπιο της Μονάδας ATF βρέθηκαν τα αίτια της φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό, όπως δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μετά την συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, με τους Αμερικανούς εμπειρογνώμονες.

BEST OF TOTHEMAONLINE