Μητέρα η νεκρή από τους πυροβολισμούς στην παρέλαση στο Κάνσας, 9 παιδιά στους τραυματίες - Δραματικά βίντεο

Μητέρα η νεκρή από τους πυροβολισμούς στην παρέλαση στο Κάνσας, 9 παιδιά στους τραυματίες - Δραματικά βίντεο

Μια μητέρα δύο παιδιών που εργαζόταν ως DJ είναι η νεκρή του τραγικού επεισοδίου με πυροβολισμούς στο τέλος της πανηγυρικής παρέλασης στο Κάνσας για την κατάκτηση του τίτλου στο φετινό Super Bowl (τον τελικό του πρωταθλήματος αμερικανικού ποδοσφαίρου) από την ομάδα των Kansas City Chiefs.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, από τη σοκαριστική επίθεση έχουν τραυματιστεί 21 άτομα, 11 εκ των οποίων παιδιά ηλικίας από 6 έως 15 ετών. Αμερικανοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι τουλάχιστον εννέα από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη ή σοβαρή κατάσταση, ενώ ασαφής παραμένει μέχρι στιγμής ο αριθμός αλλά και το κίνητρο των δραστών.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE