Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα: Πωλούσαν λαχεία και ξυστά της Κυπριακής Δημοκρατίας στα κατεχόμενα

Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα: Πωλούσαν λαχεία και ξυστά της Κυπριακής Δημοκρατίας στα κατεχόμενα

Τρία άτομα συνελήφθησαν στα κατεχόμενα με την κατηγορία ότι πωλούσαν λαχεία και ξυστά λαχεία της Κυπριακής Δημοκρατίας και οδηγήθηκαν στο «δικαστήριο» με την κατηγορία της «παραβίασης του περί λαχείων νόμου», γράφει η «Γενί Ντουζέν».

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, το δημοσίευμα αναφέρει ότι κατά την ακρόαση της υπόθεσης στο «δικαστήριο» αναφέρθηκε ότι ο ύποπτος με το όνομα A.P. εντοπίστηκε την Τετάρτη μπροστά από την είσοδο υπεραγοράς να πουλάει λαχεία και ξυστά της Κυπριακής Δημοκρατίας χωρίς άδεια από το «τμήμα λαχείων».

Κατά τη διάρκεια έρευνας στον ύποπτο κατασχέθηκαν 50 λαχεία και 102 ξυστά, ενώ οι ύποπτοι S.Κ. και Μ.Υ., οι οποίοι συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω, έφεραν τα λαχεία στον ύποπτο για να τα πουλήσει.

H «δικαστής», η οποία αξιολόγησε τις μαρτυρίες που δόθηκαν ενώπιον της, διέταξε να αφεθούν ελεύθεροι και να κληθούν αργότερα ενώπιον της «δικαιοσύνης» αφού καθένας από τους υπόπτους καταβάλει εγγύηση 7 χιλιάδων τουρκικών λιρών και ένας εγγυητής υπογράψει εγγύηση ύψους 300 χιλιάδων ΤΛ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE