ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα: Πωλούσαν λαχεία και ξυστά της Κυπριακής Δημοκρατίας στα κατεχόμενα

Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα: Πωλούσαν λαχεία και ξυστά της Κυπριακής Δημοκρατίας στα κατεχόμενα

Τρία άτομα συνελήφθησαν στα κατεχόμενα με την κατηγορία ότι πωλούσαν λαχεία και ξυστά λαχεία της Κυπριακής Δημοκρατίας και οδηγήθηκαν στο «δικαστήριο» με την κατηγορία της «παραβίασης του περί λαχείων νόμου», γράφει η «Γενί Ντουζέν».

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, το δημοσίευμα αναφέρει ότι κατά την ακρόαση της υπόθεσης στο «δικαστήριο» αναφέρθηκε ότι ο ύποπτος με το όνομα A.P. εντοπίστηκε την Τετάρτη μπροστά από την είσοδο υπεραγοράς να πουλάει λαχεία και ξυστά της Κυπριακής Δημοκρατίας χωρίς άδεια από το «τμήμα λαχείων».

Κατά τη διάρκεια έρευνας στον ύποπτο κατασχέθηκαν 50 λαχεία και 102 ξυστά, ενώ οι ύποπτοι S.Κ. και Μ.Υ., οι οποίοι συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω, έφεραν τα λαχεία στον ύποπτο για να τα πουλήσει.

H «δικαστής», η οποία αξιολόγησε τις μαρτυρίες που δόθηκαν ενώπιον της, διέταξε να αφεθούν ελεύθεροι και να κληθούν αργότερα ενώπιον της «δικαιοσύνης» αφού καθένας από τους υπόπτους καταβάλει εγγύηση 7 χιλιάδων τουρκικών λιρών και ένας εγγυητής υπογράψει εγγύηση ύψους 300 χιλιάδων ΤΛ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top