Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Απορρίφθηκε το αίτημα - Δεν θα κλητευθεί για κατάθεση ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λάρνακας Μελής Αντωνίου

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Απορρίφθηκε το αίτημα - Δεν θα κλητευθεί για κατάθεση ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λάρνακας Μελής Αντωνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται και σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου, η συνέχεια της θανατικής ανάκρισης για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου. Όπως αναφέραμε και σε χθεσινό δημοσίευμα, προέκυψε αίτημα για επανακλήτευση του αστυνομικού Μελή Αντωνίου, σε σχέση με την μαρτυρία που κατέχει η οικογένεια, ότι πρόσωπο έδωσε κατάθεση και ομολόγησε ότι ο ίδιος μαζί με άλλα πρόσωπα, χτύπησαν και σκότωσαν τον Θανάση Νικολάου. 

Κατά την διάρκεια της θανατικής ανάκρισης η δικαστής απέρριψε το αίτημα δεν θα κλητευθεί για κατάθεση ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λάρνακας Μελής Αντωνίου. 

Υπενθυμίζεται ότι σε μια μαραθώνια διαδικασία με εντάσεις, που κράτησε πέραν των πέντε ωρών, πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου η αντεξέταση της παθολογοανατόμου Δήμητρας Καραγιάννη, στο πλαίσιο της θανατικής ανάκρισης για τα αίτια θανάτου του 26χρονου εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου.

Η διαδικασία ξεκίνησε με την επισήμανση, από πλευράς δικηγόρου της οικογένειας, ότι έχει προκύψει μαρτυρία ατόμου, το οποίο περιγράφει την ομολογία άλλου προσώπου, για τη δολοφονία του Θανάση Νικολάου, στις 29 Σεπτεμβρίου 2005. Για το θέμα αυτό η δικηγόρος της οικογένειας ανέφερε ότι θα ζητήσει, σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία, όπως κληθεί εκ νέου για κατάθεση ο υπαστυνόμος – εξεταστής της υπόθεσης.

Η Δήμητρα Καραγιάννη επανέλαβε αρκετές φορές, κατά τις υποδείξεις της Νομικής Υπηρεσίας, πως έχει τεκμηριώσει τη θέση της για στραγγαλισμό και ότι η κάκωση στο υοειδές οστό του Θανάση σημειώθηκε ενώ αυτός βρισκόταν εν ζωή.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας προκλήθηκαν εντάσεις, με τη μητέρα του Θανάση να αντιδρά σε κάποιες περιπτώσεις στις υποδείξεις της δικηγόρου της Νομικής Υπηρεσίας, ενώ η δικαστής ζήτησε από όλους ψυχραιμία.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είμαι πολιτικός, δεν παραιτούμαι» - Έδωσε απαντήσεις μετά την απόφαση του ΕΔΑΔ ο Σάββας Αγγελίδης – Επανακαταχωρείται η υπόθεση

«Δεν είμαι πολιτικός, δεν παραιτούμαι» - Έδωσε απαντήσεις μετά την απόφαση του ΕΔΑΔ ο Σάββας Αγγελίδης – Επανακαταχωρείται η υπόθεση

Στον απόηχο της καταδίκης της Κυπριακής Δημοκρατίας από το ΕΔΑΔ για την αποτυχία της διερεύνησης υπόθεσης βιασμού 28χρονης, ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Σάββας Αγγελίδης παραχώρησε Διάσκεψη Τύπου, δίνοντας τη δική του απάντηση στις έντονες επικρίσεις και στα αιτήματα για παραίτησή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE