ΕΛΛΑΔΑ

Έκθεση - «βόμβα» για τα Τέμπη: «Η εμπορική αμαξοστοιχία είχε 14 και όχι 13 βαγόνια»

Έκθεση - «βόμβα» για τα Τέμπη: «Η εμπορική αμαξοστοιχία είχε 14 και όχι 13 βαγόνια»

Αποκάλυψη για το χαμένο βαγόνι της εμπορικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη.

Μια σημαντική αποκάλυψη που αφορά το δυστύχημα στα Τέμπη φέρνει στο φως το STAR. Όπως προκύπτει, δύο από τους συγγενείς των θυμάτων, οι κύριοι Κωνσταντινίδης και Ηλιόπουλος, επισκέφθηκαν τον Εφέτη Ανακριτή Λάρισας και κατέθεσαν συμπληρωματική τεχνική έκθεση του πραγματογνώμονα Βασίλη Κοκοτσάκη.

Σε αυτή την έκθεση υπάρχει ένα στοιχείο που εάν όντως επιβεβαιωθεί, θα πρόκειται για στοιχείο - βόμβα. Όσο και αν φαίνεται απίστευτο υπάρχουν ενδείξεις για χαμένο βαγόνι της εμπορικής αμαξοστοιχίας!

Στο Star τονίστηκε ότι στη συμπληρωματική τεχνική έκθεση του κ. Κοκοτσάκη, που παραδόθηκε σήμερα στον Εφέτη Ανακριτή Λάρισας, επισημαίνεται ότι η εμπορική αμαξοστοιχία είχε 14 και όχι 13 βαγόνια, όπως δηλώθηκε επίσημα. Δηλαδή υπάρχει ένα παραπάνω βαγόνι.

Πάντα σύμφωνα με το Star, το βαγόνι βρισκόταν αμέσως μετά τις τρεις ανοιχτές πλατφόρμες που μετέφεραν λαμαρίνες και ήταν κοντέινερ, δηλαδή ήταν κλειστού τύπου.

Κατά τις ίδιες πηγές, το βαγόνι δεν είχε εντοπιστεί, καθώς διαλύθηκε από την έκρηξη τη στιγμή της σύγκρουσης.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος του Star που αποκάλυψε το θέμα αναρωτήθηκε: «Αν όντως υπάρχει και άλλο βαγόνι που αγνοείται γιατί δεν δηλώθηκε; Ποιο ήταν το φορτίο του βαγονιού;».

Τέλος, πρέπει να ελεγχθεί διεξοδικά και το ξυλόλιο, καθώς σύμφωνα με τις αναλύσεις του Γενικού Χημείου του Κράτους, βρέθηκε σε καθαρότητα 95%. Αυτό σημαίνει ότι η ουσία υπήρχε ατόφια σε κάποιο χώρο.

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: Αναστέλλεται η εξέταση αιτήσεων ασύλου σε όλες τις περιπτώσεις προσώπων Συριακής καταγωγής

ΠτΔ: Αναστέλλεται η εξέταση αιτήσεων ασύλου σε όλες τις περιπτώσεις προσώπων Συριακής καταγωγής

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ανακοίνωσε ότι αναστέλλεται η εξέταση αιτήσεων ασύλου σε όλες τις περιπτώσεις προσώπων Συριακής καταγωγής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top