ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν υπάρχει χρόνος για χαμένες ευκαιρίες στο Κυπριακό»

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν υπάρχει χρόνος για χαμένες ευκαιρίες στο Κυπριακό»

Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χαμένες ευκαιρίες στο Κυπριακό, δήλωσε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, σε συνάντηση που είχε με ομογενείς και στελέχη του ΔΗΣΥ Ηνωμένου Βασιλείου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, η κ. Δημητρίου αναφερόμενη στη δυναμική και δημιουργική παρουσία της ομογένειας στο Ηνωμένο Βασίλειο δήλωσε ότι «οι απόδημοί μας αντικατοπτρίζουν την καλύτερη εικόνα μας στο εξωτερικό, μεγαλώνοντας το αποτύπωμα της μικρής μας πατρίδας σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης». 

Πρόσθεσε ότι με την εργατικότητα, την αυθεντικότητα και τα κατορθώματα τους, αποτελούν έμπνευση και φωτεινό παράδειγμα για όλους και όλες.

«Είμαστε σήμερα εδώ για να ακούσουμε και ν' ανταλλάξουμε απόψεις και προβληματισμούς. Να φροντίσουμε για τις ανάγκες σας όπως και εσείς κάνετε για μας. Είμαστε αρωγοί σε κάθε πρωτοβουλία και δράση σας», είπε.

Η κ. Δημητρίου αναφέρθηκε και στο Κυπριακό επισημαίνοντας πόσο κρίσιμο είναι σε αυτό το κομβικό σημείο, μετά και την εμπλοκή της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, να γίνουν συντονισμένοι, συλλογικοί και σωστοί χειρισμοί που θα μας φέρουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, στη βάση της ΔΔΟ με πολιτική ισότητα. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χαμένες ευκαιρίες, είπε.

Παράλληλα, σε συνάντηση που είχε με τους φοιτητές της Πρωτοπορίας στο Λονδίνο, η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, δήλωσε ότι «είναι απαραίτητο να διασφαλίσετε ότι η φωνή σας θα ακούγεται δυνατά στα κέντρα λήψεως αποφάσεων με τη συμμετοχή, την απήχηση και το δυναμικό σας παλμό μέσα στον φοιτητόκοσμο. Γιατί είστε Πρωτοπόροι. Και μαζί οφείλουμε και μπορούμε να οικοδομήσουμε το μέλλον που θέλουμε».

Στόχος, επεσήμανε, «είναι να ενδυναμώσουμε και να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο το φοιτητικό μας κίνημα, την Πρωτοπορία, γιατί έτσι βγαίνουμε μπροστά και διεκδικούμε για ολόκληρο τον φοιτητόκοσμο».

«Είμαστε δίπλα σας, αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς σας», πρόσθεσε η κ. Δημητρίου, διαβεβαιώνοντας ότι με αποφασιστικότητα και σκληρή δουλειά θα αντιμετωπιστούν οι πολλαπλές προκλήσεις αλλά και οι επιπτώσεις που έφερε το Brexit.

«Μαζί θα διασφαλίσουμε ότι οι νέοι και οι νέες μας, μέσα από την εκπαίδευση και την κατάρτισή τους, θα έχουν τις προοπτικές και το μέλλον που τους αξίζει», συμπλήρωσε.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμη ότι η κ. Δημητρίου υπό την ιδιότητά της ως Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, θα συμμετάσχει στο Λονδίνο στις 10 και 11 Μαρτίου σε επετειακή Σύνοδο Προέδρων Κοινοβουλίων με την ευκαιρία των 75 χρόνων της Κοινοπολιτείας, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης από τον Πρόεδρο της Βουλής των Κοινοτήτων του Ηνωμένου Βασιλείου, Σερ Λίντσεϊ Χόιλ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - «Το Ισραήλ αποφάσισε να επιτεθεί στο Ιράν»

Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - «Το Ισραήλ αποφάσισε να επιτεθεί στο Ιράν»

Στη μύτη των ποδιών του είναι ολόκληρος ο πλανήτης, καθώς το Ισραήλ αποφάσισε οτι θα ανταπαντήσει στο Ιράν, όπως δήλωσε ανώτατος κρατικός αξιωματούχος . Μια εκ νέου επίθεση στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία,θα επιφέρει μεγάλες συνέπειες. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top