ΕΛΛΑΔΑ

Γυναίκα πρώην μπόντι-μπίλντερ στην Σπάρτη καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της

Γυναίκα πρώην μπόντι-μπίλντερ στην Σπάρτη καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της

Ένα ακόμα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγγέλλει μία γυναίκα στο protothema.gr. Η νεαρή γυναίκα, πρώην μπόντι-μπιλντερ με συμμετοχή και διακρίσεις σε αγώνες σωματικής διάπλασης καταγγέλλει ότι ο σύζυγος της με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα αγοράκι τριών ετών σήμερα, την ξυλοκόπησε.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την πρώην μπόντιμπιλντερ, η οποία εργάζεται ως ξενοδοχειακός υπάλληλος, συνέβη προχθές το μεσημέρι στην οικία του ζευγαριού, σε ένα μικρό χωριό έξω από τη Σπάρτη, σε μια κλειστή κοινωνία. Μετά την καταγγελία, εφαρμόστηκε η διαδικασία του αυτοφώρου με το δικαστήριο να δικάζει χωρίς την κλήτευση του θύματος.

bodybuilder___3_

Η μητέρα του τρίχρονου αγοριού νοσηλευόταν μέχρι χθες με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στη χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης και εξετάστηκε από ιατροδικαστή, όμως η γνωμάτευση δεν έφτασε στο δικαστήριο έγκαιρα με αποτέλεσμα να διαταχθεί αναβολή για τις 21 Μαρτίου και ο φερόμενος δράστης να αφεθεί ελεύθερος. Το δικαστήριο επέτρεψε στον πατέρα να επιστρέψει στο σπίτι της οικογένειας μαζί με το παιδί τους.

Μια μέρα πριν, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, της επιτέθηκε και τη χτύπησε με βάναυσο τρόπο. «Ήταν γύρω στις 3.30 το μεσημέρι όταν έπειτα από μια διαφωνία που είχαμε και εξελίχθηκε σε λογομαχία, άρχισε να με χτυπά με πολύ άσχημο τρόπο. Τόσο πολύ, ώστε να μην μπορώ να πάρω ανάσα. Προσπάθησε να με πνίξει, πράγμα που το είχε ξανακάνει άλλη μια φορά, πριν από τρεις εβδομάδες».

bodybuilder___1_bodybuilder___4_
 
 
 
 ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top