ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέο καταθετικό προϊόν από την Ελληνική Τράπεζα

Νέο καταθετικό προϊόν από την Ελληνική Τράπεζα

Εξετάζοντας τις εξελίξεις και τις συνθήκες της αγοράς, και ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών της, η Ελληνική Τράπεζα παρουσιάζει το νέο προϊόν προθεσμιακής κατάθεσης «18 months Euro Fixed Deposit».

Το νέο καταθετικό προϊόν απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις, και αφορά εμπρόθεσμες καταθέσεις διάρκειας 18 μηνών προσφέροντας επιτόκιο 1.5%.

Το προϊόν προσφέρεται για ποσά €20.000 και άνω και αφορά καταθέσεις σε ευρώ. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα επιλογής αυτόματης ανανέωσης στη λήξη, καθώς και για πληρωμή του τόκου στον λογαριασμό τους κατά τη λήξη της κατάθεσης.

Το προϊόν φέρει υψηλότερο επιτόκιο σε σχέση με τα υπόλοιπα καταθετικά προϊόντα που προσφέρονται από την Ελληνική Τράπεζα.

Διαθέσιμο Διαδικτυακά: Οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας (αφορά φυσικά πρόσωπα) μπορούν να προχωρήσουν στη δημιουργία 18 μήνης εμπρόθεσμης κατάθεσης εύκολα και απλά μέσω του Online Banking, όπου η κατάθεση δημιουργείται εξολοκλήρου από διαδικτυακά και σε πραγματικό χρόνο.

Βασικό πλεονέκτημα του νέου προϊόντος είναι ότι αφορά καταθέσεις πέραν των €20.000 χωρίς περιορισμό, με σταθερό επιτόκιο, για καθορισμένη χρονική διάρκεια 18 μηνών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον ΝικόλαοΟ ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top