LIKE ONLINE

Σύμβουλος σχέσεων ταξίδεψε σε άλλη ήπειρο για πρώτο ραντεβού και κατέληξε σε αποτυχία

Σύμβουλος σχέσεων ταξίδεψε σε άλλη ήπειρο για πρώτο ραντεβού και κατέληξε σε αποτυχία

Μια γυναίκα που είναι ειδικός στον έρωτα και συγκεκριμένα εργάζεται ως σύμβουλος σχέσεων, αψήφησε τις αρχές της προκειμένου να βγει πρώτο ραντεβού, αφού ταξίδεψε σε άλλη ήπειρο για να δει τον άντρα που έκλεψε την καρδιά της.

Η 35χρονη Kayleigh Castle μένει στο Λονδίνο και πέταξε στο Σαν Φρανσίσκο για να μείνει 10 μέρες στο πλευρό ενός άνδρα που γνώρισε σε ένα μπαρ στο Μεξικό, ανέφερε η New York Post.

Συγκεκριμένα, είχαν συναντηθεί στο Πουέρτο Βαγιάρτα όταν έτυχε να κάνουν διακοπές, αλλά με εξαίρεση μια σύντομη συνομιλία, δεν έγινε κάτι περισσότερο. Εντούτοις, διατήρησαν διαδικτυακή επαφή και λίγο καιρό μετά ο άνδρας πρότεινε στη γυναίκα να επισκεφθεί τη χώρα του, με τον ίδιο να καλύπτει τα έξοδα.

 

@dailykayleighshow #nocontactrule #breakuphelp #nocontacthelp #nocontactjourney #nocontact #nocontactcheckin #datingconfidencequeen @Kayleigh Castle 👑 @Kayleigh Castle 👑 @Kayleigh Castle 👑 ♬ original sound - Capital

«Πλήρωσε τα αεροπορικά και το μέρος που θα έμενα, οπότε γιατί όχι; Μπορεί να είχαμε μιλήσει λίγο, αλλά μου έκανε εντύπωση και θέλησα να τον γνωρίσω καλύτερα», ανέφερε η Kayleigh.

Έτσι, πέταξε στις ΗΠΑ και πέρασε ένα 10μερο στο Σαν Φρανσίσκο, αλλά το ραντεβού δεν εξελίχθηκε, όπως περίμενε. Ο άνδρας ήταν προσκολλημένος όλη την ώρα στο κινητό του λόγω της εργασίας του και με την πρώτη ευκαιρία ξεκινούσε τη δουλειά.

 

@dailykayleighshow My help stretches far beyond just my clients! #datingadvice #datingadviceforwomen2023 #datingadviceover50 #datingover40 #onlinedatingadviceforwomen #tinderdating #whyhasnthetexted @Kayleigh Castle 👑 @Kayleigh Castle 👑 @Kayleigh Castle 👑 ♬ original sound - The Kayleigh Show

«Ήμασταν σε ένα από τα πιο γραφικά μέρη της Δυτικής Ακτής, από τα πιο ωραία μέρη του κόσμου και δεν το απόλαυσε. Όλη την ώρα κοιτούσε το κινητό», είπε η 35χρονη και πρόσθεσε πως «πρότεινα να περπατήσουμε κι εκείνος αρνήθηκε. Έκατσε στο αμάξι και δούλευε στο λάπτοπ, ενώ εγώ έκανα βόλτα μόνη μου».

Απογοητευμένη λοιπόν, επέστρεψε στην πατρίδα της και το ειδύλλιο δεν προχώρησε, αλλά δεν σταμάτησε την επικοινωνία μαζί του, καθώς αποφάσισαν να παραμείνουν φίλοι.

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top