Αυστραλία: Στο βιβλίο Γκίνες το μεγαλύτερο μύρτιλλο στον κόσμο

Αυστραλία: Στο βιβλίο Γκίνες το μεγαλύτερο μύρτιλλο στον κόσμο

Μία φάρμα στην Αυστραλία έχει πλέον το ρεκόρ για το μεγαλύτερο μύρτιλλο στον κόσμο καθώς έχει το μέγεθος μιας μπάλας του πινγκ πονγκ.

Το τερατώδες φρούτο, που συλλέχθηκε τον Νοέμβριο και έκτοτε αποθηκεύτηκε σε καταψύκτη, είχε πλάτος σχεδόν 4 εκατοστά και ζύγιζε 20,4 γραμμάρια - περίπου 10 φορές περισσότερο από το μέσο μύρτιλλο.

Τον τίτλο κατείχε προηγουμένως ένα μύρτιλλο βάρους 16,2 γραμμαρίων που καλλιεργήθηκε στη Δυτική Αυστραλία.

 

«Πραγματικά μόνο όταν τα βάλαμε στη ζυγαριά συνειδητοποιήσαμε τι βρήκαμε», δήλωσε ο επικεφαλής κηπουρός στο BBC.

Μετά από 12 εβδομάδες, το μούρο πιστοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα από τα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες ως το βαρύτερο που έχει καταγραφεί ποτέ.

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Θα σταθούμε δίπλα στους κτηνοτρόφους μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι να αναζωογονήσουμε αυτόν τον σημαντικό τομέα της οικονομίας μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE