Νάξος: 14χρονος μαθητής δίνει μαθήματα ζωής - Δουλεύει ως βοσκός και ετοιμάζεται να γίνει γεωπόνος

Νάξος: 14χρονος μαθητής δίνει μαθήματα ζωής - Δουλεύει ως βοσκός και ετοιμάζεται να γίνει γεωπόνος

Την περίπτωση του 14χρονου Βασιλη Γιακουμή από την Απείρανθο της Νάξου ο οποίος αν και μαθητής, καθημερινά εργάζεται και ως βοσκός στο πλευρό του πατέρα του, παρουσίασε ο Alpha Ελλάδος.

Όπως είπε το νεαρό αγόρι «έχω συνηθίσει και τα προλαβαίνω όλα» περιγράφοντας ότι η μέρα του ξεκινά καθημερινά στις 5 τα ξημερώματα.

«Το πρωί που ερχόμαστε 5 τα ξημερώματα και ταίζουμε και μετά το Πάσχα που δίνουμε τα αρνία στους χασάπηδες, αρμέγουμε κιόλας» εξήγησε ο Βαγγέλης.

Ο ίδιος, μάλιστα, λέει ότι «δεν με έχει κουράσει η ζωή αυτή» καθώς, όπως είπε, «το Σαββατοκύριακο το περνάω πολύ ωραία, πηγαίνω με τον πατέρα μου στα κατσίκια και το βράδυ πάω βόλτες με τα ξαδέρφια μου».

Στην ερώτηση τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει ο 14χρονος απάντησε «γεωπόνος» ενώ στο ερώτημα αν τα καταφέρνει στα απαραίτητα μαθήματα, προσθέτει ότι «νομίζω ότι ναι τα πηγαίνω καλά» συμπληρώνοντας «διαβάζω το απόγευμα πριν βγω βόλτα»

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στη δημοσιότητα με οδηγίες ΠτΔ η έκθεση των Αμερικανών Εμπειρογνωμόνων

Φονική πυρκαγιά: Στη δημοσιότητα με οδηγίες ΠτΔ η έκθεση των Αμερικανών Εμπειρογνωμόνων

Δύο αποτσίγαρα είναι, σύμφωνα με τους Αμερικανούς εμπειρογνώμονες του AFT, η αιτία της φονικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό στις 23 και 24 Ιουλίου 2025, όπως αναφέρεται στην έκθεσή τους που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από την Κυβέρνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE