Τα πέταξε όλα! Έκανε δημόσια… στριπτίζ για να εκδικηθεί τον άντρα της ενώ καυγάδιζαν!

Τα πέταξε όλα! Έκανε δημόσια… στριπτίζ για να εκδικηθεί τον άντρα της ενώ καυγάδιζαν!

Δωρεάν… οφθαλμόλουτρο στους περαστικούς, προκειμένου να εκδικηθεί το σύντροφό της κατά τη διάρκεια ενός δημόσιου καυγά τους, πρόσφερε μία Κινέζα.

Χωρίς το παραμικρό ίχνος ντροπής η αγνώστων στοιχείων γυναίκα, αφού κυνηγά έναν άνδρα, ξεκινά να αφαιρεί ένα ένα τα ρούχα της μπροστά του εν εξάλλω, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα περαστικών και παρευρισκομένων.

Και μπορεί να μην έχει γνωστή η αιτία του πρωτοφανούς καυγά, ωστόσο το γεγονός ότι η Κινέζα έφθασε στο σημείο να βγάλει μέχρι και το εσώρουχό της, μένοντας όπως τη γέννησε η μαμά της, αποδεικνύει πόσο είχε βγει από τα ρούχα της! Στην κυριολεξία!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Newsbomb.gr
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

Στην Αίγυπτο μεταβαίνει αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, για να συμμετάσχει στη Σύνοδο για την ανοικοδόμηση της Γάζας, έχοντας συγκεκριμένο σχεδιασμό που θα παρουσιάσει και που περιλαμβάνει τη συμμετοχή κυπριακών εταιρειών στην προσπάθεια ανοικοδόμησης της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE